Suntem noi fericiţi că trăim în această epocă?

Întrebare: Din câte înţeleg, descoperirile spirituale importante şi invenţiile apar cu o anumită frecvenţă. Putem spune că ascensiunea şi setea pentru informaţii spirituale sunt ciclice?

Răspuns: Da, în evoluţia umană sunt diferite perioade care sunt mai intense sau mai puţin intense, etc.

Trăim în timpuri foarte speciale, baza unei perioade intense a dezvoltării omenirii, când toată dezvoltarea evoluţiei integrate conectate, sistematizate a umanităţii, a ajuns la un numitor comun: concluzia că lumea trebuie acum să comute şi să se schimbe din primire în dăruire. De aceea experimentăm acum un pas foarte serios în evoluţia umanităţii!
Ar trebui să fim recunoscători Creatorului pentru această oportunitatea pe care ne-a dat-o, aşa cum spune Baal HaSulam: „Sunt bucuros că m-am născut într-o asemenea generaţie în care este permisă dezvăluirea înţelepciunii adevărului.”

Suntem martori azi la schimbări din ce în ce mai mari, pentru că implementăm ceea ce ne-au pregătit Baal HaSulam şi Rabaş. Noi suntem sufletele care pavează pentru celelalte suflete drumul către palatul Creatorului, către adeziunea cu forţa superioară, cu ascensiune pe cele 125 de niveluri ale lumilor superioare! Punem baza revelării Creatorului!

Situaţia noastră este cea mai critică din toată istoria umanităţii, pentru că acum este prima dată când întâlnim asemenea schimbări. La fel ca o rază de lumină în întunericul complet, la fel şi particulele distante şi total diferite care au fost sparte şi dispersate în marele spaţiu întunecat al sufletului general, se adună acum şi încep să se reunească într-un singur întreg!

Este o mare bucurie că toate acestea ni se întâmplă nouă, bucurie că noi suntem cei care suntem recompensaţi de asta! De aceea, trebuie să facem eforturi mari pentru a corespunde unei creaţii şi a ne asemăna cu ea.

Din lecţia de Cabala în limba rusă din 17.012016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: