Suntem pierduți? Nu,deloc!

Întrebare: Unii oameni consumă alcool, alții au nevoie de droguri, alții sunt fanatici, unii nu acceptă decât propriile lor idei, sau simt ură și frică, unii se gândesc doar la sex, unii sunt bolnavi și se preocupă doar de sănătatea lor și alții sunt conduși doar de bani sau de putere. Cu toate acestea, există cei puțini, cei rari, care sunt concentrați pe ceea ce se găsește în afara lor și trăiesc cu intenția de a face bine. Viața se clădește pe aceștia.

Spune-i unei persoane care se îngrijește doar de sănătatea sa, sau de sex, să se gândească la lume. Știi ce răspuns îți va da? Încearcă.

Umanitatea se află în pragul luării unei decizii. Fie va pieri, fie va începe să corecteze, treptat, situația. Într-un timp scurt vom trece dincolo de punctul din care nu ne mai putem întoarce. Putem noi oare trimite, pământului și umanității, dragostea noastră și dorințele noastre de însănătoșire și atât?

Răspuns: Nu ții cont de două circumstanțe:

  1. Lumea este guvernată de forța superioară, conform planului și a scopului său, iar noi putem influența această forță. Ea ne conduce spre țel, spre corecția noastră, echivalența de formă cu ea, fie prin suferință, fie conștient, cu binele, în funcție de comportamentul nostru.
  2. Noi, cei unu la sută, corespunzător cu comportamentul nostru, avem o influență de multe ori mai puternică decât influența negativă a meselor, cei nouăzeci și nouă la sută. Cu toate acestea, este astfel doar cu condiția ca noi să acționăm corect, în cooperare.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed