Suntem pionieri

749.02Întrebare: Care este diferența dintre un grup corporal și un grup virtual?

Răspuns: Dacă prietenii funcționează corect între ei, probabil că nu există nicio diferență.

De ce probabil? Pentru a face acest lucru, trebuie să parcurgem anumite faze de dezvoltare, să realizăm ceva, să începem să îl înțelegem și să-l percepem, să procesăm aceste faze și apoi să avansăm. Suntem pionieri în acest sens, pentru că facem ceva ce nu s-a împlinit niciodată în istorie.

La urma urmei, grupul pe care Avraam l-a adunat în Babilonul antic și l-a numit Israel a funcționat în condiții diferite. Nu au fost spulberate și au urcat la nivelul Primului Templu, ceea ce înseamnă un nivel sub corecția deplină.

Apoi au fost parțial sparte la nivelul Primului Templu și complet sparte la nivelul celui de-al Doilea Templu. Au trecut încă 2.000 de ani de detașare de starea spirituală. Acesta este motivul pentru care astăzi începem să ne reconectăm.

Întrucât babilonienii s-au împrăștiat pe tot globul la acea vreme, iar grupul lui Avraam s-a împrăștiat și în lume și s-a amestecat cu alte națiuni, acum începem să ne adunăm treptat, neștiind de unde și cum. Cu toate acestea, ele nu sunt propriile noastre acțiuni independente, ci rezultatul efectului Creatorului, efectul luminii generale asupra noastră.

Așadar, atunci când ne reasamblăm, nu știm cum să acționăm. Există scheme generale, reguli generale de corectare a Kli-ului spart (vasul spart) al sufletului unic. Dar, indiferent de ce întrebi, nu-ți voi spune că așa ar trebui să fie, chiar dacă sunt absolut sigur de răspuns, pentru că în lumea spirituală există regula „nu există nimeni mai înțelept decât cel experimentat . ”

Un om înțelept este cineva care suferă totul și vorbește despre asta numai din propria sa experiență, dar cine știe nivelurile pe care le trăim acum? Nu există astfel de oameni în generația noastră.

Totuși, va fi mai ușor pentru următoarea generație. Le vom lăsa profesorii noștri, impresiile noastre, le vom lăsa Kli-ul spart (vasul spart) pe care am început să-l reconstituim și, așadar, desigur, le va fi mai ușor să o facă.

Nu sunt foarte sigur cum va trece grupul aceste niveluri de realizare. Înaintăm făcând pași mici și, deși avansăm destul de repede, fiecare pas mic este încă nou, așa că timpul ne va spune. Vom avansa intens și vom vedea singuri cum funcționează.

În ansamblu, mișcarea noastră este similară cu stările pe care le-au suferit cabaliștii în generațiile anterioare, dar pot exista și schimbări, deoarece munca în grup este implementată pentru prima dată. Este nouă, întrucât de-a lungul istoriei asamblarea Kelim-urile sparte, realizarea vasului sufletului general, nu a fost niciodată realizată.

Din emisiunea de pe KabTV „Fundamentele Cabalei” din 11.11.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: