Taindu-ne de la trecut pentru a intra in viitor

Intrebare: Care este intelesul muncii spirituale reciproce, intre soti?

Raspuns: O conexiune spirituala este situatia in care femeia este ca o jumatate din corpul barbatului. Un barbat fara sotie este o parte incompleta a dorintei. Aceasta parte a existentei animale (asa cum ne apare noua) si intreaga viata reciproca din familie, care pare neconectata la spiritualitate, este de fapt foarte importanta.

Nu este timpul pentru ea inca, dar vom atinge o stare in care barbatul si femeia vor simti nevoia de a sti care este menirea vietii noastre si de ce traim? Aceasta problema poate fi rezolvata numai cu conditia in care suntem similari naturii, Creatorului si astfel suntem obligati sa ne unim intr-un cuplu, o familie, Aceasta va fi munca noastra spirituala reciproca. Vom simti ca suntem incapabili sa mentinem o familie, fara o conexiune spirituala si ca suntem incapabili sa dobandim spiritualitatea fara a crea o familie!

De aceea familiile sunt acum in criza, sau in spargere. Este ca un Tzimtzum ( o restrictie). Toate vietile noastre anterioare, moduri de gandire, abordari ale familiei, intreaga noastra paradigma a trecutului, s-au terminat! Au atins spargerea. Vechea noastra filosofie si atitudine fata de viata, familie si societate nu mai lucreaza. Toate acestea au ajuns la un capat si de aceea, astazi noi experimentam criza. Ne-am taiat de la toata atitudinea precedenta fata de viata si acum intram in noi inter-relatii.

De acum inainte, o persoana va avea din nou nevoie de o familie, copii, munca si societate, dar precis pentru a dobandi daruire si revelatia Creatorului, in loc de a le folosi in mod egoist si a incerca sa obtina o casa mica, confortabila pentru a duce o viata materiala buna. De aceea noi trecem printr-o tranzitie drastica si trebuie sa ne despartim de intreaga noastra viata si atitudine anterioara.

Din partea a patra a Lectiei zilnice de Cabala, 10.08.10, O lectie despre evenimentele curente

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: