Tânjirile adevărate ale omului

600.02Întrebare: Căutarea perpetuă a creșterii economice și a prosperității în lume nu a făcut umanitatea mai fericită. Mulți oameni de știință și istorici spun că, în cursa pentru a atinge fericirea, succesul, dezvoltarea și pacea, omul cade din ce în ce mai mult în depresie, într-un sentiment al inaccesibilității acestor obiective. Acest lucru duce la tulburări și chiar la sinucidere.

Care este cu adevărat succesul nostru în lumea modernă?

Răspuns: În lumea modernă, succesul omului constă în a avea un astfel de mediu care să-i permită să atingă scopul misiunii sale. Adică trebuie să exist în corpul meu și să trăiesc cu familia într-un mediu care să mă ajute să ating nivelul spiritual necesar.

În plus față de necesitățile familiale și alte necesități, am nevoie de un mediu în cadrul muncii spirituale pe care vreau să îl realizez pentru a mă realiza spiritual în folosul umanității.

Comentariu: De foarte multe ori comparăm succesul cu oportunitatea de a câștiga bani.

Răspunsul meu: Cred că acest lucru nu mai este relevant. Cine se entuziasmează astăzi despre bogăție și toate astea? Aceste dorințe sunt alimentate în noi de către mass-media. Asta ne învață, deoarece cineva trebuie să câștige bani de pe urma noastră.

Întrebare: Care este de fapt câștigul real al omului acum?

Răspuns: Câștigul adevărat este să găsești sensul vieții și să-l implementezi în mod constant de la o zi la alta.

Întrebare: Ce ne va aduce acest câștig?

Răspuns: Sentimentul eternității și corectitudinea existenței tale. Îmi doresc asta pentru toată lumea.

Din emisiunea de pe KabTV „Cabala Express”, 07.12.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: