Taria feminina şi slăbiciunea masculina

Întrebare: Ce ar trebui să fie făcut în legătură cu faptul că oamenii se tem de femeile puternice, fugind de responsabilitate şi de iniţiativă?

Răspuns: Noi insine am adus acest lucru. O femeie nu vrea să fie puternica. Nici o femeie nu vrea să fie un expert cu scopul de a câştiga bine şi de a creşte ea singura copiii. Prin natura, o femeie aspiră sa tina o gospodarie. Ea vrea copii şi ca totul să existe în acord cu natura. Dar dacă barbatii nu îndeplinesc responsabilităţile ce le revin, atunci, fara a avea alta solutie, femeile din zilele noastre sunt forţate să acţioneze cu forţele proprii. Şi imi scot palaria in fata lor pentru asta.

Ca rezultat, vedem că femeile sunt mai independente şi se adaptează mai bine în lumea noastră. În plus, ele au rezistenta naturala, care depăşeşte pe cea a bărbaţilor. Ele au energie şi forţe ale spiritului, deoarece la sfârşitul zilei, ele sunt mai aproape de natura.

Pe de altă parte, un barbat pur şi simplu pluteste in nori. El este ca un copil mare care a gasit o profesie în calculatoare sau in tehnologie şi se joacă împrejur cu jucăriile lui, la fel cum a făcut-o în copilărie. El găseşte plăcere facand asta. Pana la urma, societatea modernă respectă aceste jocuri, cum ar fi aprovizionarea de la piata, munca, sau statul cu prietenii, după muncă, şi acesta este modul in care viata merge. Iar dacă un barbat are nevoie de sprijin, el se intoarce la mama lui.

Din păcate, cu cat mergem mai departe, cu atat mai mult devine raspandit si acceptat social acest fenomen, de fapt, devine o normă şi o tendinţă la modă.
Din partea a 4-a a Lecţiei zilnice de Cabala 3/7/11, privind femeile

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: