Te asteptam la Conventie!

Intrebare: Inainte de Conventie multi oameni se plang ca totul in jurul lor se sparge dintr-o data, inclusiv aparatura casnice, obiectele le cad din maini si se sparg sau se farama in maini.

Se poate chiar avea impresia ca lumea materiala se dezintegreaza. Este asta intr-adevar legat de Conventia care se apropie?

Raspuns: Desigur ca exista presiune, decizie pentru scop, dorinta pentru el, declaratiile lui, realizarea pretului pe care trebuie sa il platesc pentru scopul meu, daca prietenii mei corespund si asa mai departe.

Totusi, este o perioada minunata. Ar trebui sa citesti cum au iesit oamenii din Egipt: in frica, graba , insotiti de vantul care batea dinspre Faraon (egoism) in intuneric.

Intrebare: Cum ar trebui  sa ma raportez prietenilor din trecut care au fost cu noi si au plecat? Am putea avea o scuza sa ii cautam si sa ii reinvitam sa ni se alature ?

Raspuns: Conventia este o intrunire a “punctelor din inima” din lumea intreaga. In special acum avem o sansa unica de a crea kli-ul comun.

Multi oameni au fost impreuna cu noi fizic sau virtual timp de multi ani, participand la grupul Cabalist mondial. In ciuda distantarii lor  temporare, am fi cu totii fericiti sa ii vedem la Congres.

Oricine care a fost vreodata cu noi, care s-a imbarcat pe calea studierii Cabalei ne sunt dragi si apropiati.

Te asteptam! Ne vedem la Conventie!

Zohar

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: