Teatrul Magic

Întrebare: Pot să spun că înțelepciunea Cabalei conține puteri speciale, supranaturale?

Răspuns: Nu este nimic supranatural. Cabala este știința care explică unei persoane cum să se comporte în realitatea actuală, și cum să ajungă la cer în timpul acestei vieți. Cărțile cabalistice nu sunt legate de magie. Da, acestea sunt numite „sfinte” pentru că eu pot învăța cum să devin „sfânt”, cu ajutorul lor. Cu alte cuvinte, pot învăța să dăruiesc, cum  să iubesc vecinii, cum să învăţ să primesc, și cum să fac bine.

Întrebare: Pot folosi cărțile cabalistice pentru ceva rău? De exemplu, unii oameni fac ceremonii speciale îndreptate împotriva unei anumite persoane.

Răspuns: Este un teatru. Psihologic, aceasta poate avea unele efecte, dar nu mai mult de atât.

Un cabalist care deţine putere nu poate provoca nimănui nici un rău. La urma urmei, el este aproape de Creator, răul nu vine de la el „, prin definiție.”

Pe de altă parte, există situații în care un cabalist poate aduce beneficii pentru protejare prin  neutralizarea unui ticălos mare care aduce un rău enorm  oamenilor .

În general, trebuie să învăţ cum să fac bine, să fiu un dăruitor. Numai atunci voi acționa cu siguranţă pentru binele comun, și, în acest mod îmi voi aduce şi mie beneficii.

Din KabTV lui „O viață nouă” 1/18/15

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed