Timpul nu este un indicator al pregătirii interioare

Întrebare: Când o persoană este angajată în conexiunea integrală, ea este alimentată de sentimentul scopului comun, de unitate. Are ea nevoie să intre în această stare, înainte de a se angaja în toate acţiunile muncii sale?

Răspuns: Desigur, este evident pentru ea. Dacă a avut o bună pregătire, a reuşit în tot. O îndrumare greşită distruge imediat munca sa.

Întrebare: De cât timp ar avea nevoie pentru pregătirea interioară?

Răspuns: Este dificil de spus. Este imposibil să stai cu un cronometru şi să măsori durata pregătirii, deoarece totul depinde de atitudinea pe care o ai. Poate vorbeşti cu mama ta şi ea spune ceva ce te devastează şi atunci ai nevoie de o pregătire bună. Sau, dimpotrivă, ai acceptat fără dificultate. Deci, în acest caz, timpul nu este un indicator.

Întrebare: Ar putea fi o pregătire generală pentru toţi angajaţii, înainte să înceapă ziua de lucru?

Răspuns: Desigur, ar trebui să se unească într-un tot şi ar trebui să simtă că acum merg împreună. La urma urmei, cuvintele pe care le spunem nu contează.

Vedem, mai ales acum, că noi interacţionăm din ce în ce mai mult cu oamenii. Chiar şi la muncă, cu mici grupuri sau cu o singură persoană, noi le transferăm energie. Ce cuvinte înţeleg ? Ce putem să le spunem, mai ales dacă este vorba despre un grup dezordonat fragmentat, care nu doreşte să asculte prima lecţie şi să se conformeze ?

Puţin câte puţin, putem începe să le dăm sarcini, ca pregătire pentru următoarea întâlnire: “Să citim ceva înainte de următoarea noastră întâlnire”. Pentru a-i aduce la această stare, vă sugerăm să cântaţi ceva împreună, să priviţi un video clip sau un film scurt, sau să citiţi ceva zece minute.

Dar, lucrul cel mai important, în toate cazurile, este că noi transferăm energie oamenilor.

Din kab.tv, “prin timp”, 15.09.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: