Tot ce ni se intampla este din intentia de a ne indrepta spre Kabbalah

Intrebare: Studiez Kabbalah de cateva luni, din iarna anului 2009, mai intai prin internet, prin Centrul de Studii, iar acum vin la lectiile de dimineata, citesc textele si fac parte din grupul de Kabbalah. Intrebarea mea se refera la postarea din blogul tau “Noi suntem adusi la perfectiune prin terapia bunatatii absolute”.

Am fost balerin si in copilarie, gimnast de performanta. Am avut multe accidente fizice, la laba piciorului, genunchi, tendonul lui Achile si o trauma serioasa la coloana vertebrala, pentru care a fost nevoie de trei operatii si o sudura de coloana.

Pe parcursul ultimilor trei ani mi s-a dat morfina, impotriva durerilor. In ultimele sapte luni am fost capabil sa renunt la acest tratament puternic si acum ma folosesc numai de medicamente, care nu necesita reteta. Totusi am nevoie de medicamente in fiecare zi pentru ca fara ele, sufar tot timpul de dureri.

Te rog sa-mi spui daca am dreptate, sau daca gresesc. Cred ca a trebuit sa sufar aceste lovituri neincetate, pentru ca sa-mi dau seama ca totul a fost din bunatatea Lui absoluta, pentru a implini destinul meu, iar studiul Kabalei ma va calma, va fi analgezicul meu si nu voi mai avea nici un fel de dureri; asta insemnand ca nu voi mai avea nevoie sa iau nicio medicatie impotriva durerilor.

Sa-mi dau osteneala sa nu mai iau nici medicamente fara reteta? Oare asta inseamna , ca ma pot astepta ca in curand sa scap de aceasta durere?

Raspunsul meu: Tot ce s-a intamplat pana acum a avut loc ca tu sa vii la Kabbalah !

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed