Totul de dragul unității!

Intrebare: Cum putem păstra sentimentul atelierelor de lucru în timpul pauzelor, meselor și așa mai departe, la convenția viitoare?

Raspuns: Trebuie să pregătim astfel de condiții exterioare care să păstreze întotdeauna oamenii în această stare. O persoană vine la convenție dimineața și pleacă seara. În acest timp, ea trebuie să treacă prin mai multe stări spirituale, iar seara, să nu plece așa cum a venit dimineața. Ea merge la culcare și literalmente se oprește.

Mâine și poimâine, este același lucru, adică, acestea sunt trei zile de muncă foarte serioasă. Trebuie să facem totul pentru a ne asigura că întreaga convenție are loc într-un astfel de ritm și într-o asemenea secvență în care oamenii se mișcă constant înainte. Chiar și pauzele și mesele trebuie să-l influențeze în acest fel, forțându-l, mișcându-l mai departe.

O convenție este un eveniment foarte serios. Alcoolul este absolut interzis. Noi trebuie să ne ridicăm la un nivel la care nu va fi necesar. Avem suficientă adrenalina la atelierele de lucru. Veți simți că sunteți toți împreună, într-„o singură piele”, Creatorul se va îmbrăca în voi.

Întrebare: Cum pot vedea lumea ca pe o singură creație? Cum pot vedea unitatea mai presus de spargere?

Răspuns: Ar trebui să fie deschisă pentru tine, nu mental, nu în minte, ci să se manifeste în sentimentele tale. Conexiunile interne ale lumii vor fi dezvăluite și vei vedea acest lucru în tine.

Intrebare: Cum simțim nevoia comună, Hissaron-ul?

Raspuns: Acest lucru apare dintr-o totală includere unii cu alții, deoarece toată partea noastră stângă, adica tot felul de sentimente egoiste decurg din includerea reciprocă.

Intrebare: Ce Kli, vas, dorești să vezi în fața ta?

Raspuns: Pe cineva gata să facă orice de dragul unității. Nimic altceva nu este necesar! Cu aceasta, ajungem la acord, în echilibru cu Lumina superioară. Aceasta se manifestă în noi, iar asta e tot. Punerea în aplicare într-adevăr nu este ușoară, dar principiul este foarte simplu: există o forță care va lucra în tine, dacă îi dai această oportunitate.

Dintr-o Lecție virtuală 29/7/12

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: