Totul este atins numai prin iubire

294.2Comentariu: William Shatner, acum în vârstă de 91 de ani l-a jucat pe Căpitanul Kirk în serialul de succes Star Trek. Shatner a zburat cu adevărat în spațiu în urmă cu un an ca turist; atunci avea 90 de ani. Spera că acesta va fi un catharsis suprem, că va înțelege armonia universului. În schimb, a spus că a descoperit că frumusețea nu este acolo, ci este aici jos cu noi toți. El a spus că i-a schimbat viziunea asupra valorilor vieții și că nu ar trebui să visăm la niciun zbor spre Marte, ci ar trebui să visăm să unim oamenii. A descoperit că pentru el a trăi înseamnă a-i iubi pe ceilalți, ceea ce este întreaga armonie a universului.

Este necesar să trimitem treptat întreaga umanitate acolo în spaţiu, astfel încât să poată arunca o privire?

Răspunsul meu: Nu știu. El este cel ai cărui ochi s-au deschis.

Întrebare: Cum poate o persoană din zilele noastre, în această perioadă dificilă de război, ură, etc., să ajungă la opusul acestor stări?

Răspuns: Dezamăgirea aduce contrariul. Trebuie să ajungem la dezamăgire cu ideea că putem face ceva cu forța și ura. Trebuie să ajungem la asta.

Întrebare: Dar lumea a fost întotdeauna condusă de bani și putere. Cum vom ajunge acolo dacă puterea și banii stăpânesc lumea asta?

Răspuns: Când vedem că nu putem realiza nimic bun, etern și amabil, nici cu bani, nici prin forță, atunci vom începe să căutăm și să descoperim că totul este obținut doar prin atracție și iubire.

Întrebare: Și aceasta va fi concluzia?

Răspuns: Da.

Întrebare: Și dacă există un număr mare de arme în lume și o sumă uriașă de bani este tipărită, dacă toate acestea sunt aici, vom urma această cale groaznică?

Răspuns: Cred că deja s-a terminat. Așa aș vrea sa cred.

KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 10/27/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed