Totul este gata, ultimul cuvânt este al nostru!

Intrebare: Ce așteptăm, ce ar trebui să sperăm pentru toți prietenii care se dedică convenției?

Raspuns: Trebuie să sperați că vă veți conecta ca rezultat al tuturor eforturilor care ar trebui să fie absorbite cu intenția de a vă uni. Există toate condițiile necesare pentru asta în lume astăzi.

În fiecare zi, articole ale oamenilor de știință și cercetătorilor, economiștilor și politicienilor îmi sunt trimise, despre globalizarea lumii și legăturile reciproce în ea. Ei de fapt, folosesc cuvintele noastre, deși nu spun totul, deoarece nu înțeleg cum pot schimba situația în societate. Ei înțeleg, totuși, că lumea va trebui să ajungă la unitate, armonie, integralitate, etc

Suntem într-o stare fără precedent. Ne-a fost dată o șansă de a schimba lumea prin unire, și, mai mult, ne este dată într-o țară în care înțelepciunea Cabalei s-a dezvoltat de mulți ani și în care azi, de asemenea, există cele mai puternice grupuri și cei mai fideli studenți. Noi putem provoca forța pe care o vom descoperi între noi să ajute într-adevăr toată lumea pentru a ajunge la Creator prin ea.

Aceasta se numește o trinitate: Noi, fiecare dintre noi, prin intermediul grupului, prin noi toți, prin Kli-ul lumii (vas), iar dupa noi comunitatea mondială, tânjesc după Creator și se conectează. Asta înseamnă că noi, toți prietenii din întreaga lume, împreună cu toată omenirea și cu Creatorul fac un întreg general. Acest ansamblu general ar trebui să fie descoperit, simtit și creat, din moment ce nu există acum!
Sper că pregătirea noastră va servi asta.

Dintr-o Lecție virtuală 12/08/12

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: