Totul este inspre mai bine, daca te ridici mai sus

Intrebare: Creatorul este ascuns, iar in locul Lui am grupul. Cum pot vedea daruire pura in el?

Raspuns: Intotdeauna exista dezordine in grup, si asta se intampla mai cu seama cu ajutorul lor, putem face exercitii minunate, practicand cum sa devenim asemeni Creatorului. Orice negativ trebuie sa fie folosit intocmai asa cum s-a intentionat pentru a-l putea schimba in pozitiv.

Totul este inspre bine, noi trebuie doar sa actionam corect, fara sa ne sustragem de la ce se intampla si construind atitudinea corecta fata de el. „Totul este inspre bine” nu inseamna ca punem inevitabilul in fata asa cum oamenii fac de obicei. De fapt, peste dezordinea sau exemplele pe care le primim, trebuie in primul rand sa vedem punctul final, starea corectata. Apoi voi gasi o cale prin care sa corectez, sa ma unesc prezentului, dezordinii (care poate fi asociata cu prietenii, cu Creatorul, sau chiar unor circumstante personale) si scopul creatiei.

O sa gasesc cum sa corectez orice aspect, sa fie o dorinta, o intentie sau eveniment. Nu numai ca voi putea sa il justific si sa il atribui Creatorului, dar il voi anexa conectarii cu El.Voi intelege in ce masura trebuie sa imi recostruiesc dorinta si modul de gandire in legatura cu evenimentul dat, si cat de mult trebuie sa imi schimb perceptia despre eveniment pentru a vedea ca Creatorul mi-a trimis ce e mai bun.

Semnul de recunoastre va fi bucuria: Sunt fericit pentru ca Creatorul mi-a dat sansa sa vin atat de aproape de El. In acest fel eforturile noastre se vor asimila treptat intr-o avere mareata.

Din prima parte a  Lectiei zilnice de Cabala 11/28/10, Zohar

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: