Totul izvorăște din egoism

Întrebare: Sunt două principii principale ale comunităților virtuale.

În primul rând: conexiune orizontală liberă, toată lumea poate comunica cu toată lumea fără un intermediar.

În al doilea rând: o oportunitate pentru toată lumea să-și găsească propriul loc, adică să devină o persoană complet diferită, nu ca în realitate.

Crezi că aceste principii vor ajuta o persoană în dezvoltarea personală sau spirituală? Până la urmă noi astăzi avem oportunitatea să comunicăm cu toată lumea și eu pot comunica cu milioane.

Răspuns: Pe de altă parte, acesta este cu siguranță un lucru bun. Dar ideea este cum îl folosim. Tu vorbești despre capacitățile tehnice. Însă ce cuprind ele? Asta este problema.

Întrebare: Internetul permite unei persoane să acționeze că și cum ar fi de la distanță, fără să fie prezent fizic în societate și să facă ceva contacte, interacțiuni, comunicare. Este o manifestare a egoismului în creștere?

Răspuns: Totul izvorăște din egoism, nu este nimic altceva aici. Noi trebuie să înțelegem că nu putem să scăpăm de noi înșine, de natura noastră. De îndată ce începem să îl corectăm sistematic, noi în mod natural vom ajunge la un tip calitativ nou al conexiunii dintre noi.

De pe KabTV „Abilități de comunicare” 10/7/20

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: