Totul vine de la Creator

Intrebare: Cum este posibil sa lucrezi cu o lovitura in ego, care provine dintr-o sursa externa si sa te ridici in mod correct deasupra starii ulterioare de ura? Pot sa-mi corectez emotiile negative in munca care ma devoreaza ca rezultat a conflictului?

Raspuns: In primul rand, trebuie sa citesti cu atentie materialele despre unicitatea Creatorului si despre administrarea creatiei si mai atent. Trebuie sa intelegi cum sa te relationezi corect in astfel de situatii, analizand toate articolele si sa le discuti pe larg cu ceilalti.

Sunt foarte importante pentru a forma atitudinea corecta catre lumea in care traim si sa ne ajute sa intelegem prin lumea aceasta cum sa incepem sa simtim sistemul de control al fortei superioare si dorinta unica suprema din spatele acesteia si cum isi proiecteaza controlul spre lumea noastra prin care se misca, de fapt, totul. Totul vine de la Creator: il poti numi Allah, Elokim sau Creator, nu are nici o importanta. Este singura forta superioara care controleaza universul.

Daca iei in considerare intreaga umanitate, ai sa vezi ca sunt oameni in lumea noastra care conduc si altii care se supun, in functei de o ierarhie care este controlata in totalitate de Creator. Trebuie sa vedem cum sa cooperam cu  mediul si sa fim direct catre Creator prin tot ceea ce se intampla in lumea noastra.

Intrebare: In principiu trebuie sa ii multumesc Creatorului pentru indicarea locului bolii din mine?

Raspuns: In felul acesta Creatorul face posibil ca tu sa te corectezi in mod constant. In final vei ajunge sa fii similar Lui, etern si intreg si toata creatia va fi in fata ta.

Din lectia de Cabala in limba rusa din 01.05.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: