Trăiește o zi

282.01Întrebare: Ce înseamnă să trăiești o zi?

Răspuns: Este corect, trăiește o zi. Dar asta în sensul că astăzi este ziua mea; Eu o fac; Îmi primesc pe deplin impresiile din ceea ce îmi dă Creatorul  și le procesez în interiorul meu. Mă adaptez în mod constant pe mine, impresia mea și reflectările mele despre lume în mine și fac totul pentru a-L justifica pe Creator, la toate nivelurile percepției mele.

Întrebare: Asta se numește a trăi o zi?

Răspuns: Da, aceasta este o condiție foarte dificilă. Vezi lumea într-un anumit fel și trebuie să o procesezi în tine ca și cum ar fi perfectă. Pare a fi imposibil.

Întrebare: Ți se dă un anumit rău și îl transformi în bine, parcă. Este ca și cum binele a venit la tine, deși este un rău complet, absolut?

Răspuns: Da. Și trebuie să-l aduci într-o astfel de stare încât nici măcar să nu vezi și să simți că există atât de mult rău în lume și că totul este rău absolut.

La urma urmei, atunci când ești angajat în a-ți corecta percepţia despre lume, fiecare pas pe care îl faci înainte îți va arăta lumea ca fiind mai îngrozitoare, și chiar mai mult, și chiar mai teribilă. Imaginile vor fi înfricoșătoare. Creatorul are o astfel de fabrică de film și cele mai înfricoșătoare pelicule se vor roti în fața ta, iar tu va trebui să justifici toate acestea.

KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 2/17/22

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed