Trăim într-o matrice

În Știri (Business Insider) „Intr-o nota adresata clientilor  Marți, Merrill Lynch de la Bank of America a spus că exista 20% -50% șanse sa trăim într-o matrice – ceea ce înseamnă că lumea pe care o experimentăm ca fiind ” reală ” este de fapt doar o simulare. …

„” Mulți oameni de știință, filosofi, și lideri de afaceri cred că există o probabilitate de 20-50% ca oamenii sa trăieasca într-o lume virtuală simulata de calculator. „”

Comentariul meu: „Trăim” -și în trecut, nu am trait? Omenirea este naiva; crede în mod constant că a descoperit ceva nou! In cele din urmă s-au prins. Existența așa-numitei matrici sugerează ca suntem subordonaţi unei singure legi a naturii. Suntem strâns legaţi de ea. Fiecare dintre celulele noastre, fiecare gând, fiecare dorință, toate sunt in natura.

De asemenea, un gând special este trimis unei persoane, chiar înainte de a cugeta. Orice dorință se conturează în ea, chiar înainte de a vrea ceva. Înainte de a face orice mișcare, energie, aminoacizi, electricitate, si orice altceva este adunat în interiorul corpului, dându-i o direcție. Omul nu face nimic pe cont propriu! In cel mai bun caz, el simte că se mișcă, dar de fapt el este mişcat.

Sarcina cabaliștilor este de a descoperi cine mişcă omul, care este comandantul matricei. Și de ce ar trebui să fie altfel? Nivelele mineral, vegetal, animat, și vorbitor ale naturii ne dezvoltă pe noi, toate celulele noastre, totul în jurul nostru. Cum s-ar putea sa fim  dintr-o dată pe cont propriu? Despre ce vorbesti? A dispărut îndrumarea? A dispărut forța de evoluție ? S-a oprit dintr-o dată programul de dezvoltare ?

Aceasta este iluzia noastră. Am devenit separati de ceea ce se întâmplă cu noi.

Întrebare: De ce simțim în mod natural că suntem independenți?

Răspuns: Această iluzie a fost data în mod intenționat, astfel încât sa descoperim că de fapt existăm, în cadrul legii, și trebuie să cunoaştem această lege. Atunci când descoperim legea principală a matricei, atunci vom deveni oameni mai luminaţi, si trebuie să mergem mai departe.

Aceste cunoștințe ar trebui să ne oblige să înțelegem comportamentul matricei,  ce este relația noastră cu ea, și de ce am fost creati astfel încât, pe de o parte, am fi în ea, iar pe de altă parte, nu am simți ca si cand  am fi noi înșine în ea.

În principiu, omul este ca un pacient schizofrenic. El are o personalitate absolut divizată. Cu alte cuvinte, pe de o parte, el este gestionat, iar pe de altă parte, el crede că el este managerul. Această dualitate începe să-l privească. Lumea devine astfel încât se pare că omul a pierdut hăţurile pe care credea anterior că le ține.

Această situație îl determină să sufere, astfel încât va căuta, și de la căutarea lui spirituală,  în cele din urmă va decide că  trebuie să înțeleagă legea generală a creației. Este posibil  să o înțeleagă  numai dacă  începe să o descopere pe cont propriu. În măsura în care  devine similar cu legea naturii, o va descoperi și va ajunge să o cunoasca. Dar, nu va fi capabil să facă acest lucru din exterior așa cum ne-am dori .

Întrebare: Deci, atunci cum se va schimba viața?

Răspuns: Este în funcție de cât de mult se va supune prezentei legi. El va trăi în conformitate cu legile matricei: dăruire totală, dependența totală, si conectarea tuturor prin Arvut reciproc (responsabilitate). De fapt, aceasta este o imensă bucurie pentru că voi dobândi cunoștințe, înțelegere și integrare într-un sistem imens, infinit, care este în același timp atât de aproape.

Întrebare: Omul  isi va pierde individualitatea cu asta?

Răspuns: Categoric nu. Din contră, el va începe să dobândească o individualitate pe care nu a avut înainte! Așa că, mai întâi trebuie să fim scuturaţi bine pentru a ni se arăta că  nu suntem în cadrul acestui sistem, la toate capitolele. Apoi, vom putea  să-l introducem treptat.

Din emisiunea de pe KabTV  „Noutăți cu Michael Laitman” 9/19/16

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed