Transferul de informații de la cabalist la student

Întrebare: Obtinerea Luminii Superioare vine prin caracteristicile egoiste ale profesorului?

Răspuns: Caracteristicile egoiste ale profesorului sunt caracteristicile lui animale; ele nu au nicio legătură cu lumea spirituală.

Să presupunem că profesorului îi place să mănânce un anumit fel de mancare, sa doarma într-un anumit mod, ii plac anumite lucruri din lume, nu ii plac sau chiar uraste altele, nimic din toate acestea nu are nicio legătură cu înțelepciunea Cabalei.

Cabalistii care au trăit în urmă cu 100, 200 sau 2000 de ani au avut, de asemenea, anumite obiceiuri și sentimente; nici unul dintre acestea nu contează deloc.

Dar, daca o persoană este langa un cabalist și vrea să se apropie de el, ea trebuie să fie la un nivel la care se poate referi în mod corect la obiceiurile și tabieturile sale.

Întrebare: Elevii tăi, de asemenea, predau. Ar trebui să-si direcționeze elevii catre tine și să le recomande să asculte lecțiile tale?

Răspuns: Nu trebuie să-i directioneze deloc catre mine. Totul depinde de nivelul studenților. Daca sunt gata să asculte lecțiile mele, merita să-i aducă aici. Ei vor fi capabili să studieze împreună cu grupul principal și să vada cum se fac lucrurile. Dar intenția mea nu este să-i directioneze catre mine. Transfer totul studenților mei și studenții mei studenților lor, și așa mai departe.

Din Lectia de Cabala în limba rusă 07/08/16

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: