Transformă judecățile în milă

934Poate un grup de zece cabalist puternic și conectat să depășească toate problemele pe care le întâlnim în viață? A depăși problemele înseamnă a le accepta ca fiind trimise de Creator, deoarece nu există altă forță în lume și apoi a încerca să transformi aceste dificultăți din probleme în milă prin conexiunea ta în grupul de zece, care devine din ce în ce mai puternică.

Adică trebuie să vedem că aceste probleme vin doar pentru a ne ajuta să ne conectăm și să avansăm și mai mult. În acest fel, Creatorul ne oferă ocazia să ne conectăm și să ne apropiem de El.

Grupurile de zece puternice se conectează astfel încât să devină o puternică forță capabilă să anuleze toate judecățile și chiar mai mult să transforme aceste judecăți în milă. Datorită acestui fapt, ne conectăm și mai mult unul cu celălalt și ne înălţăm.

Dacă Creatorul dă unei persoane o boală gravă, cel mai corect lucru este să adere la Creator cât mai mult posibil împreună cu toți prietenii, cu întregul grup de zece. Să te rogi tot timpul și să ceri să aderi la prieteni și mai strâns până când te dizolvi complet în ei, de parcă nu ai exista deloc, ca și cum ai fi complet dizolvat în interiorul grupului. Prin aceasta, toate bolile și toate problemele se îndepărtează și dispar.

Din Lecţia zilnică de Cabala 1/4/23, Iubirea – Extrase selectate din Zohar pentru toți

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: