Tranziția la percepția adevărului

546.02Întrebare: În ce măsură aţi simțit o percepţie diferită despre dvs. înainte și după ce aţi simțit sistemul spiritual din dvs.? Cum aţi perceput asta?

Răspuns: Această percepție s-a transformat treptat într-una senzorială, explicit, în care trăiești și este extrem de plăcută. Vă permite să vedeți totul. Ochii tăi se deschid, sentimentele tale se deschid și începi să înțelegi în ce lume, în ce sistem existi; nu există nicio diferență între lumi, există o singură lume peste tot.

De fapt, lumea noastră, așa cum pare tuturor oamenilor, nu există. Oamenii par să fie într-o stare de deconectare, în semi-conștiință și chiar și acea stare este practic absentă. Ei nu știu unde sunt, dar eu știu. M-am cam trezit, în timp ce ei se târăsc ca niște pisoi orbi și nu înțeleg unde sunt.

Întrebare: Dar înainte de asta ați citit, de exemplu, Cartea Zohar, Studiul celor zece sefirot. Cum le-aţi perceput? Sigur a fost diferit.

Răspuns: Am simțit la fel cum ţi se întâmplă şi ţie. am ascultat fără să înțeleg despre ce se vorbește, și mi-am imaginat ca și cum ar exista, nimeni nu știe unde și cum. Nu am simțit că este în mine, că sunt senzațiile mele, atitudinea mea, nici față de o persoană, nici față de Creator. Creatorul este ceea ce apare între noi. Acum simt clar.

Întrebare: Când oferiți instrucțiuni despre cum să te schimbii, are o persoană șansa, fără această percepție pe care o aveți, să se conecteze la sistem?

Răspuns: De unde? Cu ce ​​fel de Kelim (vase) o poate face? Ce mijloace de comunicare are? Nu ai un modem, cum poți face asta?!

Întrebare: Este așteptarea singurul lucru care ne rămâne?

Răspuns: Nu astepta, ci actioneaza! Lipeşte circuitul, prietene!

Întrebare: Nu v-ați pregătit și pentru asta pentru o perioadă lungă de timp?

Răspuns: Desigur, de mulți ani. Nimic nu vine imediat, ci doar treptat.

KabTV “Am primit un apel. Cum să mă schimb” 09.11.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: