Tratament prin educaţie

Întrebare: Astăzi, sarcina noastră este să ne gândim cum putem ajuta o persoană ce trebuie să schimbe pentru a se simţi mai bine. Cum putem face asta?

Răspuns: Oamenii ar trebui să fie trataţi prin educaţie. Creierul lor este afectat, sistemul lor de percepţie, de analiză, concluziile, sistemul de realizare, toate astea sunt afectate de boala teribilă numită egoism, care le devorează interiorul. În primul rând, trebuie să determinăm ce fel de creştere teribilă, nouă, este aceasta, ceva ce nu am remarcat înainte şi dacă este aşa, nu a fost într-un punct în care ar putea fi definită ca fatală.

Trebuie să înţelegem profunzimea şi amploarea problemei. De fapt, nu este vorba despre o problemă particulară a unei anumite ţări. Medicii sunt răi, pacienţii sunt răi, sau serviciile medicale sunt un pic dezvoltate. Este vorba despre o problemă cu un sistem de sănătate în general, care urmează acelaşi principiu ca şi restul lumii.

Acelaşi lucru este în economie, comerţ şi industrie. De exemplu, într-un magazin, ceea ce se vinde se deteriorează rapid, deoarece este avantajos pentru producatori ca noi să facem cumpărături cât mai des posibil şi vor ca noi să rămânem ataşaţi de sistem. Suntem pregătiţi pentru a utiliza anumite produse. Acelaşi lucru se întâmplă la locul de muncă, în vacanţă, totul este sub control.

Kab.tv, „Medicina viitorului”, 07.04.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: