Trebuie să aşteptăm ca totul să se calmeze?

Întrebare: De ce vorbesc oamenii atât de pasiv despre valurile de terorism, spunând că trebuie doar să aşteptăm ca totul să se calmeze?

Răspuns: Omul nu vede întreaga imagine, procesele interne care au loc în natură, cum ea ne pregăteşte constant noi probleme care vor avea loc în viitor. Îi invit pe toţi să vină şi să înveţe înţelepciunea Cabala, pentru a înţelege cum este aranjat totul. Iubirea altora este principala lege din Tora şi din Înţelepciunea Cabala. Totul se îndreaptă numai către asta.

În Sefer HaToda, este scris că trebuie să ne întărim unitatea pentru ca inamicii să nu ne controleze, iar dacă astăzi vedem cum inamicii se ridică şi ne depăşesc, înseamnă că nu există unitate între noi, nici măcar la nivelul minim necesar.

Întrebare: Atunci, ce trebuie să facem, practic?

Răspuns: Mai întâi, este necesar să învăţăm sau cel puţin să ne întoarcem către canalul nostru, Canalul 66, pentru a înţelege ce ne spune înţelepciunea Cabala. Acest lucru va avea o influenţă pozitivă asupra tuturor şi va face posibil ca forţa superioară să înceapă să ne unească.

Vreau să subliniez că nu ne unim noi înşine, prin propria putere. Facem doar ca acest lucru să fie posibil, pentru ca puterea care deja se află în natură, să ne conecteze. Dacă vrem să luăm această muncă asupra noastră, ea va realiza conexiunea şi unitatea noastră.

Din programul de radio israelian, 103 FM din 11.10.2015

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: