Trebuie să mă analizez pe mine ?

Intrebare: Trebuie sa-mi analizez fiecare dorinta, gand sau atitudine ? Sau trebuie sa contemplez doar cum lucreaza forta superioara cu mine ?

Raspuns: O persoana nu trebuie sa analizeze nimic din interiorul sau ! Nu stii cum sa faci asta si nici nu trebuie sa stii ! Nu ai acest sistem ; nu ai un expert intern care sa aiba sistemul. Nu trebuie sa ne analizam.

Trebuie doar sa citim cartile cabaliste si sa trecem continutul prin noi ca printr-un tocator de carne. Gandeste, simte si lasa informatia sa treaca prin tine din nou si din nou. Si cel mai important, trebuie sa participi la activitatile de grup. Vei vedea cum te ajuta. Este suficient ca o persoana sa studieze o ora pe zi si sa fie o ora pe saptamana impreuna cu grupul.

Asa a fost pe timpul profesorului meu. Studiam multe ore pe zi, trei ore la lectia de dimineata cu grupul si dupa asta cateva ore personal impreuna cu profesorului meu, Rabash. Dar odata pe saptamana aveam o intalnire a prietenilor, unde citeam articolul pe care l-a scris Rabash in saptamana aceea. Cand ne adunam impreuna, incercam sa ne unim si sa intelegem ceea ce era scris in articol despre unitatea prietenilor. In total, o ora era dedicata acestui lucru, maxim o ora si jumatate. Pe langa asta, studiam intelepciunea Cabalei cateva ore in fiecare zi.

Dar o persoana nu necesita munca intensiva precum aceasta in fiecare zi. Este suficient sa studiem o ora pe zi si sa participam la intalnirea prietenilor inca o ora pe saptamana. In mod special cand este posbil de realizat asta virtual fiind suficient pentru a stabili o legatura puternica pentru a clarifica toate relatiile si principiile cooperarii reciproce in munca in grup. Sunt, de asemenea, si congrese la care personal indemn sa participe fiecare student.

Daca o o persoana va folosi sansele de a invata si va participa la activitatile noastre comune, lucrul acesta o va impinge in sus. Va simti cum se schimba, cum lumea din jurul sau se schimba. Va incepe sa inteleaga mai mult si brusc va vedea ca, de fapt, este diferita, complexa si completa si total controlata de sus. Mai mult chiar, va putea sa participe la acest control de sus, in sensul ca va deveni adaptata fortelor pozitive care controleaza lumea.

Din lectia de Cabala in limba rusa din 17.04.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: