Trebuie să trăiești acum

760.4Întrebare: Victoria scrie: „Atât de des vreau să uit tot ce s-a întâmplat! S-au irosit atâtea zile, atât de mulți ani, s-au făcut atâtea greșeli! Dar oricât m-aș strădui, nu pot uita. Memoria mea emite din nou și din nou imagini ale trecutului care nu pot fi șterse.

Spuneţi-mi, de ce ni se dă memorie? Dacă ni s-ar fi dat să învețe, să memoreze ceva necesar. Dar nu, adesea rupe inima. Deci, pentru ce ne este dată?”

Răspuns: Cred că acest lucru se întâmplă în tine pentru că ești foarte dornică de viitor și prin urmare din anumite motive îți pare rău pentru trecut, că nu ai avut timp de ceva. Nu vă faceți griji. Ar trebui să ne gândim întotdeauna că fiecare moment care a trecut este făcut de Creator și totul a depins numai de El. Prin urmare în niciun caz nu trebuie să ne îngrijorăm pentru trecut, viitor sau orice altceva, ci doar pentru momentul dat.

Întrebare: Deci, putem spune mulțumesc pentru ceea ce s-a întâmplat, orice ar fi fost, nu?

Răspuns: Pentru tot ce a fost, pentru tot ce este și pentru tot ce va fi. Dar cel mai important lucru este să trăiești acum. Doar în prezent. În Cabala, pare să nu existe timp trecut sau viitor, doar prezent.

Întrebare:: Regretați vreodată ceva din trecut? Memoria dvs. elimină vreodată ceva care vă dă brusc frisoane?

Răspuns: Totul a dispărut.

Întrebare: Locuiesc în în ziua de azi?

Răspuns: Nici măcar într-o zi, ci în clipă.

Comentariu: Acum vorbim cu dvs., aceasta este viața. Și tot ce a fost și tot ce va fi nu mai este o preocupare.

Răspunsul meu: Toate acestea nu depind în niciun fel de noi.

Comentariu: Învățaţi-mă să trăiesc așa. Pot spune asta, dar dacă sunt testat, într-o secundă voi fi o cârpă.

Răspunsul meu: Nu, clar că nu sunt îngrijorat de trecut. Deși, dacă numeri cât timp am pierdut și pentru ce, atunci desigur că ar trebui să fiu…

Comentariu: Mult!.

Răspunsul meu: Dar așa a trebuit să fie. Eşti de acord cu faptul că Creatorul face totul și asta este sigur pentru trecut! Și tu Îl susții pe deplin, ai încredere în El și Îl accepți.

Întrebare: Dar cum rămâne cu viitorul? Toată lumea visează la ceva despre viitor, toată lumea speră la ceva ce se va întâmpla în viitor. Asta nu poate fi luat de la o persoană.

Răspuns: Dacă te gândești la viitor, atunci îl îndepărtezi de Creator. Acest lucru este de asemenea interzis.

Întrebare: Este și aceasta prerogativa Lui?

Răspuns: Da.

Întrebare: Deci, dacă definesc această formulă pentru mine, ce este?

Răspuns:: În momentul de față sunt conectat cu Creatorul, fuzionez cu El, mă agăț de El și nu vreau altceva. Așa se lipește un copil de mama sa și asta își dorește. Asta este, nimic mai mult! Așa ar trebui să fim.

Întrebare: Deci baza acestei formule este să rămânem la Creator?

Răspuns: Da.

Întrebare: Trecutul este al Lui, viitorul al Lui. Și totuși acesta este cadoul meu, este al meu? La urma urmei, exist aici?

Răspuns: Da. În prezent, acesta sunt eu. Și numai eu determin ca să spun așa, că vreau să fiu cu Creatorul, să mă țin de El.

Întrebare: Chiar acum?

Răspuns: Da.

Întrebare: Înțeleg. Atunci vor dispărea toate necazurile?

Răspuns: Nu există nimic altceva. Nimic.

KabTV „Știri cu Dr. Michael Laitman” 1/12/23

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed