Trezind dorința în prieteni

528.01Întrebare: Unii dintre studenții dvs. se află la locul lor de muncă în timpul lecției, de exemplu, în studiou, angajat în difuzare sau altceva. La întrebarea dacă vin vreodată la cursuri, mulți răspund: „Acolo adorm, dar aici măcar lucrez”. Cum se pot comporta astfel de elevi în mod corect?

Răspuns: Dacă în acest timp o persoană creează un fel de produs util din punct de vedere social, atunci lăsați-l să facă asta.

Întrebare: Și dacă nu creează nimic, ci pur și simplu stă în locul lui familiar?

Răspuns: Nu contează. Cu toate acestea, participă cumva; el este inclus cu noi în procesul comun. Este foarte greu să fii la lecție. O persoană este obosită seara sau se trezește devreme; este frig sau dimpotrivă cald, iar asta îi face somn. Înțeleg toate aceste probleme așa că sunt foarte răbdător cu ele; nu ma deranjeaza deloc.

Întrebare: Dar pe de altă parte, spuneți că nu ar trebui să închidem ochii la asta; ar trebui să avem grijă de prieteni. La urma urmei, putea părăsi calea în acest fel.

Răspuns: Sunteți prietenii lui. Ar trebui sa incercaţi. Discutați unul cu celălalt și aduceți în discuție. Aceasta este treaba voastră, nu a mea.

Întrebare: Dar cum, îi poți scoate cu forța? Pe de o parte, spuneţi că trebuie să-i oferi unei persoane libertatea de a alege, dar în același timp, ar trebui să o tragem în sus și să nu o lăsăm să cadă.

Răspuns: Principalul lucru este dorința. Încercaţi să treziţi dorința în ea.

Întrebare: Aveți exemple despre cum ați trezit dorințele altor oameni?

Răspuns: Nu. Am acționat în conformitate cu instrucțiunile lui Rabash.. Am luat câțiva studenți veterani, i-am pregătit ca profesori, am pus studenți noi cu ei și i-am predat. Am studiat cu Rabash, iar cei care moțăiau în timpul lecțiilor lui predau noilor-veniți și astfel nu adormeau.

Prin urmare, pentru o persoană care adoarme în locul lui la computer, cu siguranță aș aranja astfel de cursuri pe care să le predea. În acest caz, va trebui să studieze. Mai mult, îl va motiva să lucreze și să se conecteze cu restul.

KabTV “Am primit un apel. Reînvierea morților” 12/12/13

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: