Trupurile noastre nu au legatura cu Fortele Spirituale

Intrebare: Eu particip la o clasa de Kabbalah pe internet, cu un grup de opt persoane, chiar acum. Un cuplu a studiat alte carti de Kabbalah pe cont propriu. Ei vorbesc despre Sfirot ca despre niste lumini în anumite parti ale corpului nostru care trebuie sa fie trezite, si sunt confuz, pentru ca am studiat cu tine ca Sfirot sunt niveluri de realizare.

Poti sa-mi explici ce sunt Sfirot, intr-adevar, astfel incat sa pot clarifica grupului? Vreau sa spun ca acest cuplu nu poate veni sa deruteze studentii cu alte opinii kabalistice, care nu sunt autentice. Ei, de asemenea, au mentionat o carte numita Bahir si spun ca este foarte importanta in Kabbalah, dar nu am auzit de ea, aici, in Bnei Baruch. Eu am nevoie sa stabilesc cu ei, ca studiem numai scrierile kabalistice autentice si nu orice carte kabalistica ce se poate gasi.

Raspunsul meu: Nu-i asculta pe cei care spun ca organismul nostru este un recipient al fortelor spirituale. Acesta este fundamentul pentru toate greselile. In ce priveşte cartea Bahir, nimeni nu o intelege si din aceasta cauza, multi citesc, special această carte. Mai bine ai evita acesti oameni.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: