Turcia – altfel refugiații ar veni la voi

Comentariu: Turcia cere o alocație adițională de 3 miliarde de dolari de la Uniunea Europeană ca în schimb să oprească fluxul de imigranți în Europa.

Răspuns: Nu este rezonabil pentru guvernul Turciei să fie de acord cu oprirea fluxului de imigranți, altfel Turcia ar deveni că Europa.

Întrebare: Presupui că guvernul Turciei o să ia banii și cu toate astea să dea drumul refugiaților?

Răspuns: Turcii nu vor avea de ales decât să se scuze și să permită emigrantior să treacă, ținând cont că mase imense de refugiați se adună în Turcia și care penetrează în Europa prin toate breșele granițelor, iar aceștia sunt foarte mulți. Nu este clar de ce Turcia și-ar asuma o asemenea presiune și un risc în schimbul unui sume de numai 3 miliarde; până la urmă ca să îngrijească refugiații este nevoie de mult mai mult.

Comentariu: Se pare că nu e nicio cale de scăpare din situația asta. Care este predicția ta vis-à-vis de asta?

Răspuns: Am o predicție foarte clară pentru umanitate. Călătoria imigranților din adâncurile lumii musulmane în adâncurile civilizației europene este un proces istoric care nu a mai existat niciodată în niciuna din cuceririle anterioare și în migrațiile de oameni din toate timpurile.

Îîn istoria umanității începe o nouă era. Umanitatea trece prin schimbări foarte serioase, precum ultimelo contracții ale unei nașteri, la fel cum unui copil i-a venit timpul să se nască și începe să se agite, să lovească din picioare și din mâini în uterul mamei, iar în final se răsucește cu capul în jos că să se nască în atmosferă lumii. Tot în felul acesta, toate vechile paradigme, motivele, teoriile, metodele și culturile ca întreg se vor răsturna. Și umanitatea va renaște la următorul nivel de dezvoltare. Această naștere se apropie; începem să intrăm în nivelul prenatal. Înaintea noastră sunt timpuri foarte serioase, totuși foarte interesante.

Întrebare: Ce anume se va naște?

Răspuns: O nouă umanitate, o lume unită, oameni care sunt conectați împreună, care înțeleg că aparțin unui singur corp, unui singur sistem, unui singur suflet, care este numit “Adam”.

Din emisiunea de pe Kab TV ”Știri cu Michael Laitman” 19.01.2016

One Comment

  1. Turciei i s-a propus de catre UE , alocarea sumei de trei miliarde de euro pentru a dezvolta programe destinate refugiatilor pe teritoriul Turciei . Turcia nu a cerut , i s-a propus si a acceptat .

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed