Ultima coadă

767.4Întrebare: Islanda este considerată una dintre cele mai sigure țări din lume. Ați fost acolo și ați văzut că rata crimei este mai mică decât în ​​majoritatea celorlalte țări. Oamenii nu își închid mașinile și acest lucru este valabil mai ales în zonele rurale. Oamenii de acolo se cunosc.

Poate că ar trebui să luăm un exemplu din astfel de țări și să încercăm să le adoptăm modul de viață?

Răspuns: Nu, nu poți face asta pentru că Islanda este o insulă. Ei trăiesc doar crescând păsări, oi etc. și nu au o industrie masivă.

Turismul acolo este destul de dezvoltat și au condițiile potrivite pentru asta. Nu ne putem compara cu ei. Este imposibil să trăiești după modul lor de viață. Mai mult, aceștia sunt oameni cu o stare de spirit total diferită.

Puteți vedea o coadă care are o lungime de jumătate de kilometru pentru a cumpăra pâine și nu exagerez. O persoană de acolo poate sta la coadă timp de o jumătate de oră și chiar mai mult.

Întrebare: Nu se enervează din această cauză?

Răspuns: Nu, așteaptă cu răbdare

Întrebare: Cum se poate?

Răspuns: Pentru că nu sunt conectați la restul umanității. Nu contează că au atât de mulți turiști și au la îndemână toate mijloacele de comunicare. În spirit, sunt atât de … neeuropeni. Distanța de la o casă la alta este de câțiva kilometri.

Întrebare: Dar este posibil să trăiești așa și să fii fericit? Să fii deconectat unul de altul și să trăiești?

Răspuns: Nu putem. Este imposibil ca toți oamenii din lume să trăiască așa. Cine ar vrea asta astăzi? Trebuie să ai un caracter special pentru a trăi așa.

În Islanda, pământul în sine este de așa natură încât nu îi face pe oameni sociabili. Pentru că totul este făcut din pietre! Doar pietre.

Întrebare: Care este viitorul umanității?

Răspuns: Viitorul umanității este unitatea, desigur. Natura ne va oferi astfel de condiții care ne vor obliga să ne unim. Dar oamenii din Islanda vor fi ultimii care vor simți dorința de a se uni.

Întrebare: Te deranjează? Nu te deranjează faptul că sunt fericiți și mulțumiți de viață și nu au nevoie să se unească?

Răspuns: Nu. Le doresc oamenilor bucurie.

Cabala se deschide lumii pentru că acum evoluția a ajuns la un punct mort. Apoi, Cabala spune: „Asta e, este rândul meu acum”.

Întrebare: Și spuneți că vor fi ultimii la rând?

Răspuns: Da. Și vor sta la coadă. Un rând lung de un kilometru, ei vor sta.

Din emisiunea de pe KabTV „Știri cu dr. Michael Laitman”, 04.12.2018

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: