Ultima generație de gadgeturi

Întrebare: În ultimii ani, o mulțime au fost spuse și scrise despre noua generație născută in 1996-2000 numita „Generatia Z”

Aceasta este prima generație care s-a născut în epoca Internetului. Ei nu împart lumea în digital și real, viața lor curge lin spre ecran și inapoi. Acestia au dezvoltat imunitate la publicitate, pur și simplu nu o observa.

Au învățat „braț la braț” cu tehnologiile sa utilizeze studiul incrucisat al subiectelor, folosindu-le pentru gândirea la nivel global, deoarece ei primesc instantaneu informații din întreaga lume. Ei valorizeaza securitatea, deoarece au crescut în epoca atacurilor teroriste și a războaielor. Ei vor lucra mult și vor câștiga mult. Ei nu doresc să distrugă sistemul, dar încet și sigur vor face lumea mai bună.

Ce părere ai despre această generație, care s-a născut în epoca Internetului?

Răspuns: Lumea noastră se umple de câmpul digital, de la ei. Oricare ar fi ecranul de smartphone potrivit pentru ei, altceva nu exista. Modul lor de gândire și atitudinea lor față de viață se schimbă în mod corespunzător. Cel mai important lucru pentru ei este ceea ce este afișat pe ecranul mic.

Întrebare: Dar acest fenomen nu a apărut pur si simplu, trebuie să existe un fel de plan?

Răspuns: Planul este foarte simplu: A da oamenilor posibilitatea de comunicare la nivel mondial nelimitat cât mai mult posibil, fără diviziune în limbi, continente și țări. Ei folosesc acest lucru și trăiesc în interiorul lui.

Ei cred că, prin această tehnologie, care este indisolubil legata de corpul lor, ei vor fi capabili să se simta pe ei insisi. Totuși, toate acestea nu înseamnă nimic. Ei vor găsi în continuare că mâinile lor rămân goale și tot ceea ce au nevoie cu adevărat este contactul uman, conexiunea umană.

Intrebare: Va fi mai ușor pentru ei sa atinga sentimentul că sunt în interiorul sistemului?

Răspuns: Da, dar ei trebuie să descopere că acest sistem este umplut cu vidul absolut. În cazul în care generațiile anterioare au avut unele idealuri de a atinge cunoștințe speciale, obiective, realizari si descoperiri, pentru ei e o afacere aceste”jucării” computerizate . Cred că până în 2025 Generația Z se va termina.

Următoarea generație, cu ajutorul acestor gadget-uri, va fi în contact unul cu altul, în scopul de a fi interconectati, deoarece prin aceasta ei vor fi în măsură să ajungă la unire cu natura și sa o dezvăluie.

Smartphone-urile de azi în mâinile tinerilor sunt un scop pentru ei și pentru următoarea generatie ele vor deveni mijloacele de conectare, nu între dispozitive mobile, ci în special între oameni, care vor descoperi un nou nivel de existență. Această generație va fi dincolo de limitele alfabetului; la urma urmei, „Z” este ultima literă a lui. Baal HaSulam a scris despre aceasta și a numit-o „ultima generație.”

Intrebare: Cum le va fi dezvăluită înțelepciunea Cabalei?

Răspuns: Înțelepciunea Cabala le va fi dezvăluită prin vidul din lumea în care trăiesc și ca o oportunitate pentru adevărata împlinire. Dar acest lucru va fi doar atunci când tehnologia din mâinile lor va fi folosita nu ca scop, ci ca mijloc pentru atingerea conexiunii și împlinirii între oameni.

Întrebare: Dar gradele sunt reduse tot timpul, viața generațiilor devine mai scurtă și mai scurtă. Cum se determina durata de viață a ultimei generații?

Răspuns: Ultima generație, s-a concentrat doar pe uniunea dintre oameni și revelarea în unitatea lor, următorul nivel de existență, lumea următoare, va ieși din limitele de timp.

Ei se vor simti in afara timpului, spațiului și limitării. Treptat, nivelurile inanimat, animat și vegetal vor ieși din noi, se vor evapora și vor rămâne numai în senzațiile noastre.

Din emisiunea de pe KabTV „Noutăți cu Michael Laitman” 9/28/16

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: