Ultima generație: fiecare să umple nișa lui

În societatea ultimei generații nu vor exista antreprenori și niciunul care să rămână în urmă, fiindcă fiecare își va umple propria nișă în sufletul comun și va fi clar societății că, fără participarea fiecăruia, nu există întreg. Fiecare persoană va fi egal echivalată, fiindcă acesta este un sistem integral. De aceea, în societatea ultimei generații nu sunt asupritori și asupriți, nu sunt câștigători sau învinși.

Întrebare: Atunci de ce divide Natura oamenii în diferite clase?

Răspuns: Pentru ca ei să muncească la ei înșiși.

Întrebare: Dacă în societatea ultimei generații, cineva vine cu o idee strălucitoare, va fi în stare să o îndeplinească?

Răspuns: Dacă exiști în interiorul unui sistem integral atunci, fiind plasat corect în interiorul sistemului, nu vei putea să vii dintr-o dată cu vreo idee strălucitoare pe care să nu poți să o îndeplinești. Nu va fi nevoie să mergi nicăieri sau să dovedești ceva.

Ceea ce va apare în tine este ceva necesar pentru echilibrul sistemului, anume din locul pe care îl ocupi tu. Dar, fiindcă noi nu suntem încă în acest sistem, individul are nevoie ca într-un fel sau altul să-și forțeze ideile mai departe.

Întrebare: Dar nu apare asta tocmai fiindcă sistemul mă afectează? Nu numai că în acest moment nu-i simt efectul, dar în societatea viitoare voi dori și voi fi recunoscător acestui sistem pentru orice se întâmplă? Va fi recunoștință?

Răspuns: Absolut. Până la fericirea completă.

Din KabTv „Ultima generație” 7/08/2017

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: