Umanitatea, un experimet al Forței Superioare?

Intrebare: Se poate ca umanitatea sa fie un experiment nereusit al Fortei Superioare, care poate fi anulat in orice moment si apoi pornit de la zero?

Raspuns: Nu, umanitatea nu este un experimet esuat si nu este nimic de reprosat fortei care ne-a creat si care ne conduce catre scop. Ne conduce catre scop intr-o maniera precisa conform planului.

Acest plan a fost revelat de cabalistii timpurii acum aproape 6000 de ani. Acestia au descris ceea ce au revelat atunci si pana in prezent, iar tot ceea ce au descris este precum un ceasornicar. Prin urmare, nu exista coincidente; umanitatea este impisa constant in fata, condusa de egoismul ei. Dar astazi, in faza finala a dezvoltarii noastre, putem avansa constient, corectandu-ne de unii singuri, usurand drumul si facandu-l mai scurt, mai lin, mai sigur si chiar mai fericit. Depinde doar de noi.

Daca refuzam  sa avansam spre calea care ni se arata de buna voie si constient, vom avansa fiind impinsi prin suferinte. Asa tratezi un copil incapatanat, fortandu-l sa faca lucrul corect, iar daca nu vrea, il pedepseti si nu ii mai dai dulciuri, nu il mai lasi sa se uite la TV, nu mai poate sa iasa afara sa se joace, etc., si fara a putea sa mai aleaga isi termina temele.

In acelasi timp, nu este nicio diferenta daca ii place sau nu sa isi faca temele, daca se convinge de unul singur ca trebuie sa-si termine studiile sau daca ii este doar frica de pedeapsa.

Nu este usor sa te convingi sa asculti forta superioara, sa asculti de cel care este mai mare si mai destept decat tine si sa te supui lui.

Din lectia de Cabala in limba rusa din 10.07.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: