Un adevărat dar al sorții

600.02Întrebare: Aș vrea să știu dacă tot ceea ce mi se întâmplă, toate aceste desertaciuni, aceasta este soarta mea? Am fost concediat de la muncă, scandaluri acasă, sănătatea mea este din ce în ce mai proastă. Mi se spune: „Soarta”. Nu vreau o astfel de soartă. Vreau să știu cum să ies din acest cerc!

Răspuns: Trebuie să te oprești. Oprește-te și gândește-te cum să trăiești totuși. Și pentru ce să trăiești, care este cel mai important lucru. Și atunci vei fi într-o stare in care poți dezvălui sensul mai profund al vieții.

Deci, te afli într-o perioadă foarte bună din viața ta – o revelație. O revelație a următorului nivel de înțelegere, conștientizare a naturii și a ta în ea.

Doar nu închide ochii și nu încerca să fugi de toate acestea. Continua să existi la același nivel ca acum, ca într-un mod automat, pe pilot automat și, în același timp, sapa mai adânc. De unde, de ce și cum mă gestionează toate aceste comenzi pe mine și pe oamenii din jurul meu? De ce se întâmplă toate acestea? Și ce vrea de la mine comandantul tuturor acestor lucruri?

Și lăsa toate celelalte să se rotească automat. Sunt gata să fiu de acord cu toate acestea. La fel ca o mașină.

Cred că va aduce rapid o persoană la legătura cu adevăratul manager al vieții sale.

Din emisiunea de pe KabTV  „Știri cu Dr. Michael Laitman” din 07.01.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed