Un binom sau un grup de zece?

Întrebare: Atunci când muncim într-un grup de zece pare că suntem încătușați, pentru că ne este rușine să dezvăluim anumite lucruri. Într-o relație între doi prieteni, acționăm cu o mai mare libertate.

Răspuns: Nu este vorba despre libertate. Dimpotrivă, în același timp, nu există altă structură prin care este posibil să se simtă la nivelul următor, înainte chiar să intre în el. Este o descoperire foarte puternică și bruscă, urmare a adunării unui imens potențial intern.

În esență, vă construiți. În uniunea dintre voi, începeți să dobândiți noi senzații, obiceiuri, caracteristici și o inteligență, și descoperiți tot soiul de sentimente. În acest mod, chiar înainte de a intra în lumea superioară, construiți în voi un sistem de conștiință și percepție.

Atunci când o persoană acționează singură, totul se petrece diferit. Astăzi, lumea noastră evoluează într-o direcție diferită, doar sub forma unui grup! Dacă nu există grup, este foarte dificil de a munci în doi, și este încă și mai dificil de a munci în binom cu profesorul. Este dificil, pentru că voi începeți să profitați de el, să-l discreditați și să-l considerați ca un părinte. În general, așa ne comportăm cu părinții, ca și cum ne-ar datora ceva.

Profesorul meu Rabash, a avut o situație similară. Mi-a spus cât i-a fost de dificil să se anuleze constant în fața tatălui său. Deci, este dificil să vă anulați în fața profesorului dacă învățați cu el ca o pereche. Este ceea ce numim student-prieten, și nu este ușor.

Deci, fiți recunoscători și considerați-vă norocoși că aveți un grup.

Din Lecția 3, din congresul de la Sankt Petersburg, ”a doua zi”, 20.09.2014

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: