Un caleidoscop al dorinţelor

Întrebare: Este posibil să separi dorinţa de bogăţie de dorinţa de bani? Potrivit ierarhiei nevoilor a lui Maslow, prima dorinţă este dorinţa de avere, apoi dorinţa de control şi apoi dorinţa de cunoaştere. Astăzi, banul este totul: Dacă ai bani, ai sănătate, avere, cunoaştere şi control. Ca rezultat, banul este cea mai înaltă expresie a dorinţei unei persoane.

Răspuns: De fapt, fiecare etapă a evoluţiei noastre este exprimată diferit în ierarhia nevoilor. În trecut, dorinţa principală era dorinţa pentru o familie. O casă, o familie şi părinţii constituiau baza a tot. De aceea, multe generaţii ale familiei extinse trăiau împreună. Până atunci, aprovizionarea cu hrană, ca o sursă de energie de bază, era foarte importantă. Dar, deoarece dorinţele noastre se schimbă mereu şi sunt în mişcare şi se combină constant, dorinţa viitoare era dorinţa sexuală. Anterior, ea ocupa un loc important în evoluţia omului, dar astăzi, putem spune că această dorinţă a fost înlocuită de altele.

Dorinţa de avere este, de asemenea, pa cale de dispariţie. Cândva, oamenii erau gata să se sacrifice pentru a atinge bogăţia, dar astăzi, este contrar: Ego-ul a devenit foarte leneş. O persoană doreşte să ştie motivul şi sensul a ceva, în primul rând. Ea nu are chef să muncească douăzeci de ore pe zi pentru a face bani.

În trecut, oamenii călătoreau în diverse locuri, în căutarea bogăţiei. Ei erau gata să muncească din greu, toată viaţa lor, doar pentru a urca pe scara succesului, să devină un mare manager plecând de la un om simplu. Astăzi, această idee nu atrage tinerii. Întrebarea despre sensul vieţii apare la o persoană, în primul rând: „Deci, ce urmează ?”

Întrebare: Tinerii poate nu sunt atraşi de asta, dar, pentru cei care controlează lumea, banul este totul.

Răspuns: Trebuie să înţelegem că lumea este construită ca un sistem total diferit, unde 90% din populaţie este în partea de jos. Ei sunt conduşi în totalitate şi nici măcar nu ştiu. Ei sunt manipulaţi prin diverse sisteme de control, media şi alte mijloace. Ei sunt într-un sistem construit de sus.

Zece procente ale umanităţii, sunt cei care controlează tot sistemul. Apoi, pe baza ierarhiei, există zece familii (clanuri), care controlează totul. Dar aceasta nu este o problemă de bogăţie, sute de miliarde de dolari sunt în mâinile lor. Sunt oameni care tipăresc bani, dacă o doresc. Ei au un nivel de control total diferit.

Această piramidă este foarte rigidă. Nu puteţi penetra sistemul de control, chiar dacă sunteţi o persoană talentată. A atinge vârful este, practic, imposibil, doar dacă vă căsătoriţi, brusc, într-una din aceste familii.

 

Programul kab.tv, „Medicina viitorului”, 07.04.2013

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: