Un dar de la Creator, sub forma obstacolelor

Întrebare: Cum ar trebui să realizăm corect obstacolele, pentru ca, în ciuda lor, să ne întărim conexiunea şi să ne păstrăm starea, ?

Răspuns: Trebuie să depăşim obstacolele. Fără îndoială, vor fi probleme şi obstacole, dar depinde cum ne uităm la ele. Dacă sunteţi gata pentru ele dinainte şi înţelegeţi că prin transcederea lor voi de fapt vă ridicaţi, atunci nu le creaţi intenţionat ci le acceptaţi pregătiţi şi pregătiţi din avans grupul, mediul.

Îmi amintesc cum m-am pregătit pentru o operaţie. Ei nu mi-au promis rezultate pozitive, dar eu am mers la operaţie cu o pace interioară, ca şi cum m-aş fi studiat din afară. Este foarte interesant. Totul depinde de cum vă pregătiţi pentru obstacole. De fapt, ele vă dau o ascensiune, iar fără ele nu am putea să ne ridicăm.

Ce este un obstacol? Este aceaşi forţă egoistă care mă împinge constant înainte. Iar aici, Creatorul decide să mă ajute. Îmi ia înapoi egoul şi sunt lăsat complet fără nicio energie. Nu se poate face  nimic, nicăieri unde să vă întoarceţi, nimic nu mai este atractiv, nu mai există nicio motivaţie pentru nimic. Ar fi bine, dacă ar fi posibil, să merg la culcare şi să nu mă mai trezesc. Dar nu, asta nu este o opţiune aici.

Este sentimentul unei disperări complete, şi nu numai disperare, ci o lipsă totală de dorinţă, goliciune interioară, şi vă este dată numai pentru a umple golul cu forţa altruismului şi nu a egoismului. Puterea care vă motiva înainte v-a fost luată, intenţionat – astfel, vi s-a dat un dar.

Acum, grupul trebuie să vă dea cumva un brânci, cel puţin unul mic, iar apoi veţi avansa. Asta înseamnă că trebuie să munciţi în grup în avans, să ajutaţi, să investiţi în el ca într-o bancă, iar apoi, când nu aveţi putere, o puteţi lua de la el în avans.

Din lecţia virtuala asupra fundamentelor Cabala 9/23/12

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: