Un embrion uman fără ovul

Întrebare: În curând va fi posibil a da naștere la copii, fără participarea unui ovul. Experimente de acest gen sunt efectuate pe șoareci. Potrivit unui studiu publicat in revista Nature Communications, ei au reușit deja în a da naștere la șoareci sănătoși, prin a „convinge” sperma ca fertilizeaza un ovul normal.

Una dintre posibilitățile viitorului este ca celulele normale din corpul uman, combinate cu celule spermatice, să poată crea un fat. Cu alte cuvinte, părinții pot fi doi bărbați sau un barbat de la care iau celula si sperma.

Unde ne vor conduce astfel de experimente ?

Răspuns: Aceasta ne va conduce la înțelegerea că existența noastră este precum a proteinelor, un animal foarte primitiv.

Este posibil să se efectueze experimente, dar eu nu cred că omenirea va trebui să dea naștere în acest fel, pentru că ne-am putea face viața noastră mai simplă, mai plina de succes și mai ordonată fără a investi multe resurse in biologia robotica.

Într-un fel sau altul, întrebarea cu privire la sensul vieții va apare pentru o persoană: Pentru ce exista? Pentru a menține anumite roluri și funcții?

Deși ar fi posibil să se creeze o societate divizată în clase diferite, de la muncitori la cele mai înalte niveluri, transformarea unor oameni în servitori, alții în soldați și un alt grup în curatatori etc. Care este avantajul in asta? Va fi o clasa, care va decide cine va fi creat și cum sa obțina un beneficiu de la cei creati ?

Nu cred că programul de creație va fi capabil să avanseze în acest fel, deoarece natura are propriul său program pe care nu l-am dezvoltat. Mai degrabă, este ceea ce ne dezvoltă!

În orice caz, trebuie să ne dăm seama de programul creatiei și de obținere a unui mediu unic, reciproc, integral pentru întreaga omenire și în acest fel poate descoperim caracteristica numita Creator. În acest caz, ne putem ridica la nivelul următor, în care corpurile noastre nu vor mai exista.

Nu există nici un motiv pentru efectuarea de experimente cu celule. La nivelul următor vor exista și alte experimente asupra materiei inalte cu proprietăți superioare, nu pe materia vie. O stare de plenitudine infinită va fi găsita acolo.

Cred că vom ajunge la acest lucru mult mai repede decât cu succesul parțial al experimentelor biologice.

Intrebare: Cum ii putem aduce pe toți la o nouă stare și cât mai repede posibil?

Răspuns: Numai suferința va împinge omenirea spre rezolvarea problemei.

Între timp, pregătim metoda. Atunci când oamenii se vor întreba: „Care este beneficiul  acestei vieti? Care este semnificația? „Faptul că au fost afectati de suferințe fizice sau psihice, din cauza lipsei de împlinire interioară, ii va întoarce la metoda noastră, care a fost deja dezvoltata și poate fi oferita într-o formă confortabilă pentru fiecare utilizator .

Din KabTV  „Noutăți cu Michael Laitman” 9/14/16

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: