Un evreu nu poate fugi de el însuşi

430Întrebare: Ne învață ceva Istoria?

Răspuns: Istoria nu ne învață nimic. Istoria nu ne poate învăța nimic. Istoria se va repeta până când evreii o vor schimba. În ansamblu, vedem în tot ceea ce se întâmplă, o instrucțiune directă că trebuie să acționăm.

Comentariu:  Concluzia dvs. este paradoxală pentru mulți. Conform celor spuse de dvs., Europa nu va putea face nimic, în timp ce evreii, Israelul, pot avea impact asupra a ceea ce se întâmplă în Europa și în lume.

Răspunsul meu: Da.

Comentariu: Mă aștept la comentarii furioase ca răspuns la ceea ce spuneţi.

Răspunsul meu: M-am obișnuit cu comentarii, atacuri și insulte. Acum 30 de ani am vorbit despre ceea ce se va întâmpla și se întâmplă astăzi, aşa încât să puteți afla din asta că spun adevărul. Adevărul este în natură, iar înțelepciunea Cabalei ia datele și ți le transmite.

Comentariu: Ideea că poporul evreu este ales invocă furia.

Răspunsul meu:  Care evreu nu va dori să scape de titlul de a fi ales, de faptul că Creatorul ne-a ales? Aceasta este povara pe care o purtăm

Întrebare:  Este interzis evreilor să trăiască în pace și liniște ca toți ceilalți?

Răspuns:  Nu, nu va funcționa. Nu trebuie să purtăm o cruce, ci o stea a lui David.

Întrebare: Cum este exprimat sa fii ales de către Creator?

Răspuns: Trebuie să luăm conducerea lumii în mâinile noastre și să îndrumăm lumea spre bine, să arătăm lumii că este posibil să ne unim. Forța bună va fi dezvăluită în lume numai dacă ne unim.

Trebuie să atingem cel mai înalt nivel al dezvoltării umane, să-l iubeşti pe prietenul tău ca pe tine însuți. Este posibil? Trebuie să implementăm acest lucru, indiferent dacă ne place sau nu, și să îl introducem în lume.

Din emisiunea de pe KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” din 26.02.2018

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: