Un gust care nu poate fi comparat cu nimic in aceasta lume.

Întrebare: Ce fel de Lumină specială ar trebui să simţim in timpul sarbatorilor? De ce sărbătoresc de 20 ani cu mere înmuiate in miere de albine, petrec de Yom Kippur, dar in acelasi timp nu am simţit nicio Lumină?

Răspuns: Trebuie să ne corectam noi insine în oameni care pot descoperi Lumina, astfel încât să o simțim în timpul sărbătorilor și pe parcursul întregii noastre vieți. Ne aflăm într-un ocean de iubire, dar avem nevoie de un vas pentru a-l simți.

Fiecare dinte noi are doar o parte din acest vas, deci trebuie să colectam aceste părți și să le punem împreună. Pe măsură ce unim o parte cu alta, începem să simțim completarea lăuntrică în vasul comun. Dacă mai multe persoane vor să descopere Lumina, atunci se pot conecta și unii, simțind apoi Lumina ce provine din unitatea lor.

Întrebare: Care este simțământul atunci când Lumina este revelata?

Răspuns: Este imposibil de descris, la fel cum e imposibil de descris aromă unei mâncări exotice pe care am gustat-o călătorind în America Latină. Dacă vorbim despre arome obișnuite , le putem descrie deoarece le putem compară cu altele familiare. Dar Lumina Superioară nu este precum ceva din lumea noastră. Putem spune doar că este o plăcere care umple complet o persoană fără că aceasta să se miște, să spună ceva sau să se gândească la ceva, ci doar să savureze total această armonie. Mi-aș dori că toată lumea să devină capabilă să obțină această abilitate.

Din programul de radio israelian 103FM, 8/30/2015

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: