Un instrument pentru revelația Creatorului

Întrebare: Dacă încerc să văd Creatorul în spatele a tot, asta înseamnă că sunt în contact cu El și că eu sunt influențat de forța superioară?

Răspuns: Înseamnă că tu te străduiești spre Creator, dar nu că Îl simți. Părerile tale ar putea fi greșite. Singura cale de a vedea Creatorul este printr-un anumit instrument, pe care tu l-ai asamblat împreună cu prietenii. Este grupul de zece, zece oameni cu care tu te conectezi ca un singur întreg în dorințele tale, intențiile tale și în gândurile tale pentru a dobândi Creatorul.

În același timp, toți cei zece oameni trebuie să își anuleze în totalitate egoismul lor pentru a fi un singur întreg. Apoi tu vei începe să simți Creatorul în punctul central al acestei conexiuni. Este ca și cum tu creezi o lentilă care aduce împreună toate cele zece raze, le centrează în centrul său și apoi tu vezi Creatorul prin focalizarea colectivă pe care ai creat-o și nu în orice alt mod.

Așa că, dacă vrei să te rogi la Creator, tu trebuie să o faci în grupul de zece. Dacă vrei să simți Creatorul, tu trebuie să fi direcționat spre El și să tânjești după El în grupul de zece. Totul este în și prin grupul de zece. Creatorul nu simte nimic mai puțin de un grup de zece. Zece oameni care sunt conectați între ei prin tânjirea lor după Creator este un instrument prin care tu poți să începi să revelezi Creatorul.

De pe KabTV “Fundamentele Cabalei”, 12/1/19

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed