Un nou look al liderului generației

Comentariu: Istoric, unirea poporului evreu a avut loc sub conducerea unui lider: Avraam, Moise, etc. Se pare că întotdeauna apare o persoană, un mesager.

Răspuns: Toţi conducătorii poporului evreu au devenit reprezentantul acestuia pentru o perioadă scurtă în mișcarea spre unitate. Unitatea este obiectivul central al întregii creații, nu numai al lumii noastre, dar și a tuturor lumilor. Și în fiecare etapă o persoană a apărut care a făcut un pas mic spre aceasta.

Intrebare: multe cercuri din iudaism sunt în așteptare pentru venirea lui Mesia, liderul spiritual, care va uni oamenii. Vedeți o posibilitate ca acest lucru să se petreacă acum?

Răspuns: Cred că acest lider este organizația noastră, care reprezintă crearea unei infrastructuri pentru educarea poporului și un exemplu de misiune a noastră comună tuturor oamenilor. S-ar putea ca acest lucru să se  întâmple în  10, 15, sau 20 de ani. Lucrăm în acest sens, iar eu personal sper că elevii mei îşi vor asuma acest rol. Nu văd nici o altă forță din lume care poate aduce omenirea la unitate. Condițiile externe vor ajuta acest lucru pentru ca grupul nostru mondial să continue să crească și numărul studenților săi va crește, astfel încât aceştia vor fi în măsură să devină liderii generației.

Comentariu: Aceasta este o vedere cu totul nouă despre ce înseamnă un lider. Liderii de altă dată erau oameni separaţi, în timp ce acum tu spui că acesta ar putea fi un grup.

Răspuns: A venit timpul, și totul va fi dezvăluit de sus. Eu personal nu-mi fac griji cu privire la viitorul nostru; fă doar munca ta.

De la KabTV  „ultima generație” 6/23/15

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: