Un pic de bunătate cu bună intenţie

Întrebare: Cum putem să-i aducem mulţumire Creatorului?

Răspuns: A aduce mulţumire Creatorului înseamnă a-L descoperi. Aceasta aduce mulţumire Lui şi întregii umanităţi. Mulţumirea Creatorului şi a creaturilor este Lumina care umple vasele: plăcerea de a umple dorinţa şi atitudinea, adică primul nivel şi al doilea nivel pe plan corporal şi pe plan spiritual. Este obiectivul Creatorului de a umple pe deplin vasele şi aceasta aduce Lui mulţumire şi fiinţelor create şi astfel, se alipesc unul de altul.

Este preferabil să faci puţin, dar cu bune intenţii. Nu este vorba de cantitate. Dacă aveţi nevoie să petreceţi mai mult timp pentru a vă pregăti, merită. Oamenii sunt conectaţi – dacă vorbeşti cu anumiţi oameni vă conectaţi, îi influenţezi şi dacă este făcut în mod corect, cu lumina interioară care transmite un sentiment, atunci ea se va propaga mai târziu de la ei, la toţi ceilalţi oameni cu care intră în contact. Se va răspândi şi va influenţa pe toată lumea, ei o vor face inconştient.

Dar, dacă sunt doar acţiuni fizice, oameni pot fi inspiraţi, să plângă, să strige ca o mulţime de fani fanatici la un concert de muzică pop. De asemenea, ei pot fi impresionaţi de cuvintele frumoase ale unor oratori talentaţi, precum Trotsky, de exemplu. Dar asta nu va conduce la rezultate pozitive, ci la distrugere. Deci, pregătirea este lucrul cel mai important înaintea fiecărei acţiuni, intenţia de a aduce mulţumire Creatorului.

Este singurul lucru la care mă gândesc în fiecare zi. Cum să adaug intenţia mea în munca mea, deoarece acesta este secretul succesului.

Din pregătirea Cursului zilnic de Cabala, 26.08.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: