Un punct de contact cu publicul

Întrebare: În lucrul cu oamenii, prin descoperirea și îndeplinirea dorințelor lor, în acest fel activăm metoda dezvoltării accelerate, „Ma voi grăbi”?

Răspuns: Noi nu descoperim și nu îndeplinim dorințele publicului larg. Noi doar creăm punctul de contact cu ei. Când ne adunăm împreună pentru a merge la un eveniment de diseminare, trebuie să simțim că în conexiunea dintre noi se găsește în potențial Creatorul. Dar El este într-o stare ascunsă, deoarece Kli-ul (vas), în care El va fi descoperit este publicul extern. Când ne adunăm împreună cu El în interior, devenim Galgalta ve Eynayim, partea superioară a Partzuf-ului. Masele de oameni sunt partea inferioară a Partzuf-ului. În noi, în Galgalta ve Eynayim, Creatorul nu poate fi dezvăluit. El poate fi dezvăluit doar atunci când suntem în contact cu AHP, cu partea de jos, cu publicul extern. Aceasta este contactul pe care îl căutăm. Trebuie să ne dăm seama că aceasta este lucrarea noastră pentru că putem atinge doar contactul cu publicul extern în lumea noastră. În noi există o scânteie care tânjește pentru Creator și astfel, concentrându-ne pe acest lucru, putem crea potențiala Sa descoperire între noi. Când intrăm în contact cu publicul extern (cu AHP), creăm în mod specific această cale și dezvăluim posibilitatea ca El să treacă în ei.

Apoi, vom vedea un rezultat uimitor. Oamenii nu înțelegi de ce bucuria, împlinirea și integritatea brusc se nasc în ei. Ei vor simți că nu au nevoie de nimic altceva în viață, decât numai acest lucru. Lumina Superioară străbate tot.

Dar  trebuie să creăm unitatea în care Creatorul se găsește în potențial, pentru că Galgalta ve Eynaim nu  poate realiza mai mult de contactul cu AHP, cu publicul extern. Cu aceasta, simțim că îi oferim Creatorului posibilitatea de a fi descoperit în ei cât mai mult posibil. Nimic nu există aici în contul nostru.

Deci, nu mai credem că avem nevoie de un anumit număr de oameni pentru a transmite un fel de informații, etc Noi vorbim cu oamenii, aranjăm unele evenimente pentru ei, dar în interior trebuie să rămânem într-o stare de unitate cu Creatorul. Acesta este cel mai important lucru. Și chiar dacă pe plan extern lucrăm cu publicul în mod automat, în orice caz, efectul va fi uimitor.

Dintr-o conversație de la Congresul din Sochi, 6/9/14

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed