Un transplant de cap

Întrebare: Sergio Canavero, un chirurg italian, intenționează să efectueze un transplant de cap uman complicat, urmând experimente care au fost efectuate pe maimuțe in SUA. Potrivit medicului italian, prima operație pe o ființă umană va fi efectuată în urmatorii doi ani. Credeți că acest lucru este posibil?

Răspuns: De ce nu? Un transplant cap este doar o problemă tehnică, asta-i tot. În cazul în care aceasta nu se rezolva acum, se va întâmpla în viitorii 10 , 20 de ani.

Îmi amintesc primul transplant de inimă umană, care a fost efectuat în Africa de Sud, în 1967. Toată lumea si-a ținut respirația și am așteptat sa vedem dacă persoana în al cărei corp a fost plantată inima începe să gândească diferit. Avem idei foarte primitive în ceea ce privește corpul uman, și credem că există unele spirite care trăiesc în el și că acestea sunt transferate într-un alt corp împreună cu o inima sau un ficat.

Întrebare: Cu toate acestea, ideea de transplant al capului este un pic înfricoşătoare.

Răspuns: Da, capul este cea mai mare importantă a corpului. Gândurile care vin de la cap controlează corpul.

Întrebare: Cum ajung gândurile în cap?

Răspuns: Aceasta este o chestiune cu totul diferită. Trebuie să existe un alt fel de transplant aici. Trebuie să ne conectăm la modem-ul superior pentru a putea face acest lucru și să învăţăm sa primim semnale de la mintea superioară. Acesta este un zbor într-o clasă cu totul diferită.

În cap nu este de fapt nimic, cu excepția materiei cenușii. Capul este ca un computer, care este hrănit de lumea exterioară, și nu este nimic altceva in interior. Dacă studiezi capul, nu vei găsi nimic acolo, deoarece cunoștințele noastre nu stau în capul nostru, ci sunt externe pentru noi, la fel cum întreaga realitate este externă pentru noi. Suntem doar vase care percep ceea ce este în spațiu și nimic mai mult.

Trebuie să intrăm în acest spațiu, la nivelul la care exista toate informațiile: energia, cunoștințele, și cele mai importante proprietăți. Atributele sunt partea cea mai importantă, deoarece informațiile, energia și cunoștințele sunt entități tehnice, în timp ce atributele aparțin nivelului superior al naturii numită Creator. Atributul cel mai de sus este atributul iubirii. Cu toate acestea, în scopul de a penetra atributele, o persoană trebuie să se supună formarii speciale care este studiata de către cabaliști, esența înțelepciunii Cabalei.

Munca pentru a obţine atributele Creatorului este înlocuirea capului, pe care o persoană o îndeplinește în timpul vieții sale în această lume, fără niciun transplant. Nu este un transplant, ci o ascensiune treptată la nivelul informațiilor superioare, a proprietăților superioare. Invit pe oricine care este interesat de aceasta să vină și să studieze.

Din emisiunea de pe KabTV „Ştiri cu Michael Laitman” 2/5/16

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: