Unde Ar Trebui Să Donez Bani?

Întrebare: În starea actuală a pandemiei de coronavirus, miliardarii și milionarii donează sume uriașe de bani. Chiar concurează între ei ca cine va dona cel mai mult, și bineînțeles că anunță. De exemplu, Bill Gates a donat 100 de milioane de dolari, Zuckerberg 25 de milioane de dolari, Giorgio Armani a donat pentru spitale, celebrii fotbaliști Messi și Ronaldo fac și ei donații, etc. Este bine că donează?

Răspuns: Potrivit Cabalei, nu este necesar să aducem umanitatea într-o stare în care există cei foarte săraci și cei foarte bogați. Dar dacă donează, lasă-i.

În general, însăși starea când există o astfel de divizare este dureroasă. Unii au 50 până la 100 de miliarde de dolari, dar cei săraci nu știu cum să supraviețuiască până la venirea salariului. Acesta este, desigur, un sistem teribil și urât.

Observație: Astfel este lumea noastră.

Comentariul meu: Da. Așa se poziționează lumea egoistă. Tu ce ai face? In acest caz, este bine ca ei sa doneze.

Întrebare: Pentru ce ați folosi banii?

Răspuns: I-aș direcționa numai către educație, către educația Cabalistică.

Întrebare: Pentru educația Cabalistică?

Răspuns: Da, educația Cabalistică.

Întrebare: Asta spuneți lumii acum?

Răspuns: Spun acest lucru tuturor. Lumea nu are nevoie de nimic altceva decât să știe cum să se echilibreze cu natura. Este de maximă importanță. Orice altceva nu contează, ne descurcăm noi cumva.

Deci, dacă putem găsi acest echilibru dinamic care se schimbă tot timpul, dacă îl putem echilibra în mod constant, dacă facem ceva pentru a ne schimba și astfel a ne echilibra cu natura, atunci nimic nu va fi vreodată în neregulă cu noi.

Vom fi mereu într-o stare confortabilă să mergem mai departe, să înțelegem natura din ce în ce mai profund, ceea ce ne cere, ceea ce ar trebui să devenim, cum ar trebui să ne schimbăm pe noi înșine, societatea, familia, cum să înțelegem această natură, despre ce este vorba și ce necesită.

Apoi putem vedea mintea superioară prin ea și putem intra în această minte, să ne apropiem de ea, să o simțim și să începem să ne unim cu ea. Aceasta este cea mai înaltă etapă a dezvoltării umane.

Întrebare: Pe asta v-ați cheltui toți banii?

Răspuns: Absolut toți!

Întrebare: Ce este? Construind ce? Unde s-ar duce banii?

Răspuns: Pentru dezvoltarea unei persoane la nivelul minții superioare, la nivelul Creatorului.

Întrebare: Asta este de la grădiniță până la bătrânețe?

Răspuns: Numai în această direcție.

Întrebare: Este oare astfel încât o persoană să studieze tot timpul?

Răspuns: Nu numai studiu. El trebuie să învețe și să implementeze în conexiune cu ceilalți, astfel încât Creatorul să apară printre oameni.

În cadrul acestei conexiuni bune între oameni, o putere superioară se manifestă în funcție de măsura în care această conexiune bună se aseamănă cu puterea superioară.

Întrebare: Este nevoie de bani pentru a începe astfel?

Răspuns: Trebuie să creăm un astfel de sistem de educație și creștere. Acest lucru ar trebui făcut astfel încât oamenii să-l dorească. Și chiar dacă nu ar vrea, ar face-o ca pe o slujbă.

Unde veți pune 80% din populația activă a Pământului? Cum vă veți crește copiii? Totul necesită o sumă uriașă de bani și efort.

Întrebare: Este oare astfel încât să începem să simțim că suntem în interiorul naturii, să știm cum să vorbim cu ea, cum să respirăm cu ea și să purtăm un dialog?

Răspuns: Sigur. Interacțiune reciprocă deplină cu aceasta.

Observație: Știi ce vor spune: „Laitman vrea bani pentru sine”.

Comentariul meu: Ce are de-a face cu mine?

Observație: Ai spus: „pentru Cabala”.

Comentariul meu: Eu dau un sfat. Dar nu trebuie să treci miliarde prin mine.

Întrebare: Nu vei fi intermediar?

Răspuns: În nici un caz!

Întrebare: Dar puteți sfătui unde să fie  trimiși?

Răspuns: Doar un sfat – prin sisteme de comunicații virtuale, Zoom, fără niciun contact personal și conturi comune.

Întrebare: Cereți acum o revoluție în creștere, educație și gândire?

Răspuns: Dacă nu, următorul virus ne va conduce către asta, să sperăm că nu va exista un război mondial la mijloc. Vom ajunge la acest lucru oricum.

Observație: Se pare că spuneți: „vindecați nu numai sănătatea unei persoane, ci și inima acesteia”.

Comentariul meu: Sigur. Altfel, nu vom putea ieși din această stare. Virusul ne conduce la un echilibru cu natura. Asta ne spune.

Nu ne dăm seama încă. Peste o lună, două sau trei vom începe încet să percepem. În cele din urmă, vom ajunge la acest lucru.

Observație: Obișnuiam să spunem: „Nu știm dacă vom asista la acest lucru.” Dintr-o dată virusul ne-a întors gândul.

Comentariul meu: Sigur. Nu mi-am imaginat că ar putea exista o schimbare atât de eficientă în atitudinea naturii față de persoană, față de societatea umană. Numai Creatorul poate întoarce totul în acest fel.

Observație: Sper ca milionarii și miliardarii să ne audă într-o zi. Poate chiar acum.

Comentariul meu: Sper.

Din „Știri cu Dr. Michael Laitman” de la KabTV 30/03/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: