Unde este adevărul?

Întrebare: Pe de o parte, ziarele și toți cei din jurul nostru ne povestesc despre victimele coronavirusului: câte persoane au murit, câte sunt în stare gravă etc. și cum virusul este perceput de umanitate ca fiind rău, ca dăunător.

Pe de altă parte, cerul s-a limpezit, natura poate înflori brusc, nimeni nu o oprește.

În China, după doar două luni de niveluri mai mici de particule în atmosferă au contribuit la supraviețuirea a 4.000 de copii cu vârsta sub cinci ani și a 73.000 de persoane peste 70 de ani. Și, printre altele, numărul de cazuri de boli oncologice a scăzut .

Ne vindecăm pe noi înșine. Mergem mai puțin la medici, acordăm mai puțin atenție.

Unde este adevărul? Pe de o parte, virusul este răul care ne-a condus în casele noastre. Pe de altă parte, a prevenit războaiele, a oprit cancerul, a curățat aerul. Copiii s-au născut, vârstnicii nu au murit. Unde este adevărul?

Răspuns: Omul trebuie să înțeleagă de ce a apărut acest coronavirus. A venit pentru a opri dezvoltarea noastră egoistă din trecut, prin care deja ne apropiam de desfigurarea ireversibilă a acestui glob.

Și acum putem începe un tip diferit de relație între noi și natură. Pentru că suntem practic același lucru. Acesta este un singur sistem: natura minerală, vegetală, animală și umană. Trebuie să începem să ne raportăm la întreaga natură într-un mod diferit.

Și dacă se va întâmpla acest lucru, atunci nu va fi nevoie de viruși. Ne vom face viața frumoasă fără ei!

Din KabTv „Noutăți cu Michael Laitman” 27/04/20

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: