Unde este iubire, nu este loc pentru întrebări!

Întrebare: De ce ne dedicăm toată atenţia fabricii de diseminare? Când ne vom consacra atenţia celei mai importante părţi, munca spirituală?

Răspuns: Trebuie să fim preocupaţi cu fabrica, deoarece trebuie să studiem consumatorul: ce este mai bine pentru el, care este cea mai bună cale de a-i disemina materialul, să-l ajutăm și așa mai departe. V-aţi implicat în lumea exterioară şi, prin urmare, trebuie să clarificaţi o mulţime de întrebări diferite în ceea ce priveşte informaţiile şi dideminarea. Oricum, ce întrebări pot fi intr-un grup, dacă avem iubirea? Dacă există iubire, atunci nu există nicio întrebare. Problema este atunci când nu există iubire. Ajungeţi la iubire şi atunci nu vor mai fi întrebări.

La urma urmei, întrebările apar din egoism. „Cum ar trebui să organizăm totul? Poate  ar trebui să ne separăm sau să fim împreună? Este un loc aici pentru femei sau nu?” Atunci când există o înţelegere a scopului şi aceasta este atinsă împreună, atunci nu mai sunt întrebări. De aceea trebuie să ne ridicăm deasupra egoismului şi toate întrebările vor dispărea în mod natural.

Urmezi calea Creatorului sau a egoismului? Ce te conduce? Trebuie să fii conștient de acest lucru și atunci totul va fi ușor. Am o mulțime de probleme cu lumea noastră, fabrica de Cabala, de dimineața până seara sunt întâlniri, deliberări și așa mai departe. În opinia mea, atunci când vine vorba de grup, nu ar trebui să fie nici o întrebare.

Relația dintre prieteni ar trebui îndreptată doar spre iubire. Nu vreau să vorbesc cu prietenul meu despre altceva decât despre iubirea dintre noi și exaltarea Creatorului, pentru că tocmai în această privință, el este prietenul meu. Și dacă nu, atunci nu e nimic de discutat. Încearcă să fii precis. În acest fel timpul şi energia ta nu vor fi irosite pe lucruri irelevante, totul va merge mai departe și tu te vei vedea avansând.

 

Din Lecţia virtuală 11/11/12

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: