Unde este revelat Creatorul?

Întrebare: Unde este revelat Creatorul?

Răspuns: Eu revelez totul în interiorul meu, în interiorul dorinţei mele. La fel este şi cu Creatorul. Aşa cum simt lumea, unde toate simţurile mele sunt angajate în perceperea realităţii, la fel simt şi Creatorul. La început, simt că El este în spatele realităţii, controlând cel puţin părţile sale individuale.

De exemplu, am o zi la judecătorie care se apropie. Prin urmare, eu înţeleg că, Creatorul este în spatele tuturor duşmanilor mei, îi controlează pentru ca eu să înţeleg că a venit de la El şi că nu este nimeni în afară de El. Acesta este primul pas.

Al doilea pas este atunci când toţi “reprezentanţii” Lui, de regulă chiar foarte neplăcuţi, se schimbă în îngerii pe care îi iubesc, deoarece prin ajutorul lor ajung la o conexiune cu Creatorul. Nu este nicio altă cale prin care să ajung la această adeziune cu El. Este imposibil să ajungem la conexiunea cu El într-un mod plăcut, deoarece eu sunt pur rău, opus față de El. Prin urmare, eu mulţumesc pentru rău la fel ca și pentru bine şi ajung să-i iubesc, fără să simt ura pentru ei.

Totuşi, încă mai este o consideraţie a lumii corporale. Conform acesteia, eu trebuie să îndeplinesc această muncă în modul în care este cerut prin legile lumii noastre: să mergi la judecătorie, să iei amenzi şi să te ocupi de ele. De fapt, eu mulţumesc Creatorului pentru că îmi trimite asemenea mesageri. El i-a ales, ceea ce înseamnă că asta este exact ceea ce am nevoie pentru a avansa.

Întrebare: De ce sunt necesare acţiunile în această lume?

Răspuns: Fiecare rădăcină spirituală trebuie să ajungă într-un final la ramura sa materială. După ce scurtcircuitam toate rădăcinile spirituale de ramurile lor materiale, această lume va dispărea din simţurile noastre.

Întrebare: Şi dacă o persoană neglijează rezolvarea problemelor în această lume?

Răspuns: Dacă neglijezi să acţionezi în această lume, atunci toate aceste probleme se vor întoarce mereu la tine, în moduri diferite, până când începi să le tratezi corect.

Dintr-o convenţie din Islanda, 5/19/18

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: