Unde mergem?

400Întrebare: Poate comportamentul evreilor din întreaga lume, și al evreilor americani în special, să conducă lumea la Holocaust?

Răspuns: Depinde doar de evreii înșiși. Lumea noastră este aranjată în așa fel încât evreii să existe în ea cu un motiv. Ei trebuie să aducă omenirii metoda unificării în primul rând între evrei și apoi între toți ceilalți oameni din jurul lor. Fără nicio diferență! Astfel încât lumea va ajunge în cele din urmă la o stare absolut generală.

Și dacă evreii nu se îndreaptă spre această stare, atunci vor începe la nivelul naturii și al climei teribile excese la nivel global, la toate nivelurile, până când natura ne va lovi. Iar natura este Creatorul.

Cu toate acestea, ne va face să înțelegem că apropierea dintre oameni este principalul factor care ne va permite să găsim viața potrivită.

Întrebare: Se dovedește că noi, ca oameni aleși, îl enervăm ușor pe Creator cu comportamentul nostru. Din câte am înțeles, suntem aleși sau este și acesta un mit?

Răspuns: Da, suntem aleși. Dar am fost aleși pentru a ne uni și a arăta lumii întregi posibilitatea de a ne uni. Și dacă nu facem asta, atunci întreaga lume se întoarce instinctiv împotriva noastră. Și acesta este motivul antisemitismului.

KabTV „Întâlnirile cu Cabala”, 1/5/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed