Unde se obține Creatorul?

Întrebare: Cum îl puteți justifica pe Creator în orice situație? Nu mă pot înșela, mai ales când sunt furios sau simt o lipsă de împlinire.

Răspuns: Dacă cineva, care nu avea absolut nimic de-a face cu Creatorul înainte, începe să-I simtă prezența tocmai în suferință, în contradicții, în proprietăți și acțiuni opuse Creatorului, atunci aceasta este justificarea Creatorului.

Întrebare: Unde se simte prezența Lui? În această lume, văd, aud și înțeleg prin simțurile mele materiale. Și unde înțeleg Creatorul?

Răspuns: Acesta este următorul organ de simț, care nu este asociat cu organele de simț materiale. El este deasupra lor și este rădăcina lor. Ceea ce simțim în simțurile și mintea noastră provine de la un nivel superior. Prin urmare, se numește credință deasupra rațiunii.

Întrebare: În aceste rădăcini se poate auzi și vedea Creatorul. Sunt aceste diferite tipuri de înțelegere?

Răspuns: Desigur, a vedea și a auzi sunt diferite tipuri de înțelegere. Vedem acest lucru și la profeți. Există profeți care vorbesc cu Creatorul și sunt cei care îl văd pe Creator: „Am auzit” sau „Am văzut”.

Întrebare: Este clar că totul este o alegorie, deoarece Creatorul este toată natura. Atunci cum putem vorbi cu El?

Răspuns: Depinde de nivelul de înțelegere al Creatorului. Prin urmare, cel care se află într-un anumit stadiu spune: „Am auzit. Am văzut. Am auzit o voce. Am avut o viziune. ”

Întrebare: Și totuși, ce este: natura, universul, toate forțele?

Răspuns: Aceasta este înțelegerea următorului nivel informațional al naturii, care se află deasupra celor cinci simțuri materiale.

Din emisiunea de pe KabTV „Stări spirituale” din 19.03.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed